Ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Κανένας από τους δυο όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι σκοπεύει να κάνει ο Σιμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Το επεισόδιο 11 που θα προβληθεί 9/10. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 11

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Ντίνος δεν έχει πιστέψει, όσα του είπε η Μιράντα για τον Φώτη και την παρακολουθεί. Αυτά που θα δει με τα μάτια του και οι δικαιολογίες της Μιράντας θα τον εξοργίσουν. Ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο, που τον διαβεβαιώνει ότι ο Δούβλης δεν πρόκειται, να εμφανιστεί. Έτσι λοιπόν με τη σειρά του κι ο Σίμος καθησυχάζει τη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος Κύκλος 9/10 Επεισόδιο 11

Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου πληρώνονται μυστικά στον Σαρηγιάννη από ένα πρόσωπο που θέλει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του… O Φώτης εμφανίζεται μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και κάνει μια κίνηση που δεν περίμενε η Μιράντα να συμβεί.

Ο Πάρης φεύγει από το μαιευτήριο και αφήνει μόνη της την Γεωργία, πριν ακόμα εκείνη μάθει την αλήθεια… Η Όλγα προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά στη Γεωργία… Άραγε θα τον πείσει;

Ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Κανένας από τους δυο όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι σκοπεύει να κάνει ο Σιμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους….