Η Μάγισσα – Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” για τις εξελίξεις στη σειρά “Η Μάγισσα”, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Αρχικά, αναφέρθηκε στις σκηνές με την Έλλη Τρίγγου, αναφέροντας: “Δεν είχαμε ερωτική σχέση στην πορεία της σειράς.

Η Μάγισσα – Ο Ροϊλός μας δίνει σπόιλερ για το φινάλε

Ήταν απόφαση που είχε ληφθεί από την αρχή. Δεν ήταν απλά φόβος του να χάσουμε τον εαυτό μας ως καλλιτέχνες, αλλά και εμπιστοσύνη στους συντελεστές. Κατανοούσαμε ότι θα υπήρχε αποκατάσταση και για τους δύο, άρα είχαν συνταχθεί παράλληλες ιστορίες”. Σχετικά με τη συνέχεια της σειράς, αποκάλυψε: “Θα έχουμε πολλές απώλειες στη σειρά μέχρι το τέλος. Είμαι εξοικειωμένος με το ξίφος, αφοσιωμένος στις μαχητικές τέχνες και είχα προετοιμαστεί ενδελεχώς. Οι κινήσεις του Αντρέι είναι κρίσιμες και, ευτυχώς, δεν είχαμε κανένα ατύχημα ως τώρα.

Ήταν φιλότιμος ο στόχος της παραγωγής να ολοκληρωθεί η δουλειά σωστά. Το σενάριο και η παραγωγή ήταν δύσκολα, με τις απαιτήσεις να μας προκαλούν συνεχώς ερωτήματα για το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε”. Ο Ροϊλός αποκάλυψε επίσης ότι η προετοιμασία του για τον ρόλο ήταν απαιτητική, αλλά παράλληλα ικανοποιητική. “Ήταν μία πρόκληση που απαιτούσε τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα”, κατέληξε, αφήνοντας το κοινό ανυπομονησία για το επερχόμενο φινάλε.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ