Η Αναστασία φτάνει στο σπίτι της Αθηνάς κατατρομαγμένη και τρέχοντας μπαίνει μέσα. «Κυρά μου, πήγα να την πάρω απ’ το σχολείο και μου είπαν ότι έχει φύγει! Δεν ήρθε εδώ;;», της λέει και η Αθηνά πανικοβάλλεται.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Όχι!!! Παναγία μου, πού είναι;», αναρωτιέται. Την ίδια ώρα η Φιλιώ συνεχίζει να λέει στην Μαργαρίτα ότι νιώθει πως η Αθηνά θέλει να είναι με τον ΤΖον και πως της είναι βάρος. «Τι λες αγάπη μου;; Είσαι το παιδί της, Φιλιώ μου… έχεις προτεραιότητα σε όλα. Πίστεψέ με…», της απαντάει, αλλά η Φιλιώ επιμένει.

«Μην ακούω βλακείες. Η Αθηνά σε λατρεύει! Κάτσε να την πάρω τηλέφωνο, γιατί θα έχει ανησυχήσει», της λέει και αμέσως της τηλεφωνεί: «Έλα Αθηνά. Μην πανικοβάλλεσαι, εδώ μαζί μου είναι η Φιλιώ. Μια χαρά. Ναι, στο Οίτυλο. Με ταξί! Τη φέρνω από εκεί. Θα τα πούμε… Γεια», την ενημερώνει και αμέσως παίρνει την Φιλιώ για να την πάει στο σπίτι της.

Μόλις φτάνουν, η Αθηνά αγκαλιάζει την Φιλιώ: «Μην μου το ξανακάνεις αυτό Φιλιώ μου… κόντεψα να τρελαθώ! Γιατί πήγες στη Μαργαρίτα;», την ρωτά και η Μαργαρίτα λέει στη Φιλιώ να πει όσα είπε και σε εκείνη. «Νομίζω θα ήταν καλύτερα αν έμενα στο σπίτι της κυρίας Μαργαρίτας για λίγο καιρό… μέχρι να φύγει ο κύριος Τζον πίσω στην Αμερική..», της λέει η Φιλιώ κα η Αθηνά δεν πιστεύει στα αυτιά της.

«Φιλιώ μου, συγνώμη αν σε έκανα να αισθανθείς περίεργα με τον Τζον. Αν φύγεις, θα διαλυθώ. Είσαι το παιδάκι μου.. σε θέλω συνέχεια δίπλα μου! Κανέναν άλλον δεν αγαπάω όπως εσένα! Θες να στεναχωριέμαι;», την ρωτά και μικρή ζητάει συγνώμη και πηγαίνει στο δωμάτιο της…

«Ζηλεύει… Θα το τελειώσω με τον Τζον! Θα το λήξω, σήμερα κιόλας!», λέει η Αθηνά στην Μαργαρίτα όταν μένουν μόνες κι εκείνη της απαντά: «Αθηνά κόψε τις βλακείες, γιατί θα σου βάλω τις φωνές! Για να είναι ευτυχισμένο το παιδί σου, πρέπει πρώτα να είσαι ευτυχισμένη εσύ! Βάλε όρια επιτέλους! Δεν θα κλειστείς εδώ μέσα, για να της κάνεις το χατίρι! Παν μέτρον άριστον!»