Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς« είναι εκρηκτικές, καθώς η Χάιδω αναγκάζεται να λάβει μια σοβαρή απόφαση για να σώσει τον Φίλιππο, σκοτώνοντας τον Σωτήρη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στη Χάιδω την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα του και του Σωτήρη. Της λέει ότι είναι αδέλφια, γιοι του Στέλιου Βαφέα, τον οποίο σκότωσε εκείνη και τώρα ο Σωτήρης έχει βάλει στόχο να σκοτώσει τον γιο της.

Ακούγοντας όλα αυτά, η Χάιδω συγκλονίζεται και γεμάτη αγωνία προσπαθεί να αποτρέψει την τραγωδία. Όταν φτάνει στο σημείο όπου βρίσκεται ο Φίλιππος, τον αντικρίζει τραυματισμένο και βλέπει τον Σωτήρη έτοιμο να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Η Χάιδω, όπως θα δούμε στη συνέχεια, δρα άμεσα και πυροβολεί τον Σωτήρη, σώζοντας έτσι τον γιο της.

Ο Φίλιππος μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω συλλαμβάνεται. Ο Μιλτιάδης ανακρίνεται από τον Κουράκο και αποφασίζει να καλύψει την Χάιδω για να τη βοηθήσει να αποφύγει την φυλακή.

Τα νέα αυτά δεν αργούν να φτάσουν στον Λυκούργο, ο οποίος τρέχει στο πλευρό της Χάιδω. Έχοντας όμως αμφιβολίες για το αν η γυναίκα του του έχει κρύψει κάτι σημαντικό, τη ρωτά τον λόγο που ο Σωτήρης επεδίωκε την εκδίκηση. Αρχικά, η Χάιδω αποφεύγει να αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά τελικά αποφασίζει να μοιραστεί μαζί του την αλήθεια.

Όταν ο Λυκούργος μαθαίνει ότι η γυναίκα του έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους, αποφασίζει ότι δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί. Η Χάιδω, παρόλο που τον αγαπά, στεναχωριέται για τον χωρισμό τους, ενώ ο Λυκούργος κρατά κρυφό τον αληθινό λόγο που τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Ο Φίλιππος, σταδιακά ανακτά τις αισθήσεις του και αντιμετωπίζει τύψεις για το γεγονός ότι η μητέρα του σκότωσε κάποιον για να τον προστατεύσει. Ταυτόχρονα, είναι στενοχωρημένος για το γεγονός ότι η μητέρα του και ο Λυκούργος έχουν χωρίσει. Απευθύνεται στην Ισμήνη με την πρόταση να προσπαθήσουν μαζί να επανασυνδεθούν οι γονείς τους, αγνοώντας τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.