Ο Παράδεισος των Κυριών: Η φωτιά στον «Παράδεισο» φέρνει νέες εξελίξεις, ενώ η εισβολή νέων προσώπων αλλάζει τα πάντα. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά δυναμικά με πολλές ανατροπές, συγκινήσεις, εκπλήξεις, αλλά και νέους έρωτες! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Οι ισορροπίες αλλάζουν για πάντα…

Το παρελθόν φαίνεται πως δεν σταματά να μας κυνηγά ποτέ. Ο Ντίνος και η Μιράντα προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά στον «Παράδεισο», αλλά και να βρουν επιτέλους προσωπική ηρεμία και ευτυχία.

Όμως για να το πετύχουν αυτό πρέπει να περάσουν και πάλι από σαράντα κύματα, καθώς ένας άνθρωπος από το παρελθόν της Μιράντας επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή της, γεμίζοντας τη φόβο και απειλώντας να βγει ακόμα ένα θαμμένο της μυστικό στην επιφάνεια.

Ο λόγος για τον μαστροπό της, τον οποίο γνώρισε όταν βγήκε από το αναμορφωτήριο και κρεμάστηκε κυριολεκτικά πάνω του, αφού η οικογένειά της της είχε γυρίσει την πλάτη. Εκείνος αρχικά την ερωτεύτηκε, όμως δεν προχώρησε η σχέση τους και σύντομα άρχισε να την εκδίδει.

Κι ενώ ο Ντίνος ψάχνει χρήματα για να ξανά στήσει τον «Παράδεισο», χέρι βοηθείας έρχεται να δώσει ο γοητευτικός Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο ανιψιός της Όλγας. Ζούσε στο εξωτερικό και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα με τους θετούς γονείς του, Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου)και Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης), με μια βαλίτσα γεμάτη σχέδια για τη νέα του ζωή, που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας την Αμαλία, την οποία πολιορκεί ερωτικά, παρόλο που εκείνη κρατάει αποστάσεις.

Φαίνεται ευγενικός και καλός με όλους και δεν θα αργήσει να συναντηθεί και πάλι με την νονά του, την Βικτώρια, η οποία θα καταφέρει να αφεθεί ελεύθερη και θα βάλει σε εφαρμογή τα νέα της σχέδια, ζητώντας την βοήθεια της Δωροθέας και μάλιστα εκβιάζοντας τη με τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος της.

Ο Σίμος γνωρίζει ότι είναι υιοθετημένος και η σχέση με τον πατέρα του δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλή, από τότε που ήταν παιδάκι. Αντίθετα, με την θετή του μητέρα είναι πολύ δεμένος και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Δωροθέα είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από την αδερφή της. Ενώ η Όλγα είναι ευαίσθητη και συγκρατημένη παρόλο που έχει χάσει τα πάντα, η Δωροθέα είναι εντελώς το αντίθετο. Είναι μια γυναίκα πονηρή, δυναμική, ρεαλίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Ο σύζυγος της, ο Χρήστος, είναι σκληρός και αυτός που θα ταράξει ακόμα περισσότερο της ισορροπίες. Θα κάνει τη ζωή της Δωροθέας και της Όλγας δύσκολη και δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο γάμος τους περνάει μια δύσκολη περίοδο, καθώς το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί εδώ και καιρό και πλέον ζει μαζί συμβατικά.

Από την άλλη, η Αμαλία συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, βλέποντας τον άντρα που αγαπά να είναι παντρεμένος με την βιολογική της μητέρα, όμως παραμένει διστακτική και δεν αποκαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια.

Ο Χριστόφορος συνεχίζει να είναι άφαντος, έχοντας όμως φροντίσει να αφήσει στον Άγη και την Αμαλία χρήματα,ώστε να είναι ανεξάρτητοι, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, σύντομα θα ξανά περάσει το κατώφλι του σπιτιού του. Κι ενώ η Αμαλία βασανίζεται για να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη της κίνηση, έρχεται ένα συγγενικό της πρόσωπο, με σκοπό να της τινάξει τη ζωή στον αέρα και να πάρει ότι θεωρεί πως της ανήκει.

Πρόκειται για την Στέλλα, κόρη του Χρηστίδη και της Ματούλας, άρα ετεροθαλής αδερφή της Αμαλίας. Καθώς μάνα της εργάζεται στο σπίτι των Μπουραντάδων, η νεαρή μένει μαζί της και καταφέρνει να πιάσει δουλειά στον «Παράδεισο».

Όσο για τον Άγη; Είναι αποφασισμένος να αναγνωρίσει το παιδί που περιμένει η Γεωργία, γεγονός που δυσκολεύει τη ζωή της κοπέλας. Εκείνη έχει ήδη αρραβωνιαστεί τον Πάρη, ο οποίος περιμένει να βγει το διαζύγιο του, από την Αμαλία, για να γίνει και ο γάμος τους. Αυτό όμως εξοργίζει τον Άγη, που δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Πάρη, εξαιτίας του παρελθόντος του και δεν αντέχει στην σκέψη ότι ένας βιαστής θα μεγαλώνει το παιδί του.

Ο Μεμάς μη μπορώντας να βρει δουλεία στην Αθήνα, αποφασίζει να μεταναστεύσει στην Γερμανία. Το ανακοινώνει στην μάνα του, την Σύρμω, όμως εκείνη δεν θέλει ούτε καν να το σκεφτεί. Ωστόσο, ο Μεμάς φεύγει, όμως όταν καταλαβαίνει ότι οι υποσχέσεις που του έδωσαν είναι ψεύτικες, μαζεύει τα πράγματα του και γυρίσει στην Ελλάδα, όπου ο Πασχάλης και η Τζένη συνεχίζουν να ζουν τον έρωτα τους, με την ελπίδα να καταφέρουν κάποια στιγμή να παντρευτούν και να στήσουν το δικό τους νοικοκυριό.