Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανακαλύπτει την Υβόννη και της χτυπά την πόρτα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σπέρνει και πάλι τον πανικό και τον τρόμο…

Ο Αλέκος καθώς ζει την απόλυτη εξαθλίωση και προσπαθεί να ορθοποδήσει, κινεί γη και ουρανό για να βρει την Υβόννη και τελικά το καταφέρνει.

Η Υβόννη πλέον νιώθει ελεύθερη, μακριά από την κόλαση που ζούσε τόσα χρόνια δίπλα στον Αλέκο. Ζει μόνη της σε ένα όμορφο σπίτι στα προάστια της πόλης και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Όμως εκείνος, έχοντας χάσει τα πάντα την αναζητά, καθώς είναι η μόνη του σωτηρία και τελικά καταφέρνει να την εντοπίσει. Ξέρει καλά ότι η Υβόννη έχει χρήματα και ζει άνετα κι αυτό είναι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί.

Έτσι, λοιπόν, της χτυπάει την πόρτα κι εκείνη αντικρίζοντας τον, τρομοκρατείται και του την κλείνει την στα μούτρα, αλλά ο Αλέκος επιμένει: «Υβόννη, δεν ήθελα να σε τρομάξω. Σε παρακαλώ άνοιξέ μου. Έχεις δίκιο. Ήρθα απροειδοποίητα αλλά αν σου το έλεγα δεν θα ήθελες να με δεις. Σε παρακαλώ. Δεν θα σε τρομάξω. Δεν ήρθα για κακό. Δεν είμαι καλά. Σε εκλιπαρώ. Ρίχνω στα πόδια σου την τιμή μου, την περηφάνια μου και την αξιοπρέπειά μου. Άνοιξε μου», την εκλιπαρεί.

Εκείνη αν και αρχικά είναι διστακτική, τελικά του ανοίγει. «Ωραίο διαμέρισμα. Θα μπορούσε να είναι η φωλιά μας», της λέει κα η Υβόννη τον ρωτάει τι θέλει. Ο Αλέκος της ζητάει έναν καφέ, κι εκείνη καθώς τον ετοιμάζει, τηλεφωνεί στην Άννα. «Ο Αλέκος είναι εδώ», της λέει φοβισμένη και η Άννα την ρωτά αν ειδοποίησε την αστυνομία.

«Όχι. Εσύ να έρθεις», της απαντά και λίγη ώρα αργότερα η νεαρή δικηγόρος φτάνει στο σπίτι της. «Πού είναι;», την ρωτά μόλις της ανοίγει και η Υβόννη της λέει ότι είναι στο μπάνιο. Του χτυπάει αμέσως την πόρτα, αλλά ο Αλέκος ατάραχος κάνει μπάνιο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα ξεχνάς. Τόσα κάναμε για να τον ξεφορτωθούμε», φωνάζει έξαλλη η Άννα στην Υβόννη, η οποία προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Με ικέτευσε. Πανικοβλήθηκα όταν τον είδα», της εξηγεί.

«Σε απείλησε;», τη ρωτάει κι εκείνη της λέει όχι. Όταν ο Αλέκος τελειώνει με το μπάνιο του, κλειδώνεται στο δωμάτιο της Υβόννης. «Αν δεν φύγεις θα καλέσω την αστυνομία», τον προειδοποιεί η Άννα κι εκείνος φεύγει, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, φροντίζει να πάρει το κλειδί από το δωμάτιο της Υβόννης…