Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή όμως έρχεται από εκεί που δεν το περιμέναμε. Ο Μιλτιάδης, ο σκληρός και αγέλαστος αντίπαλος της Βασιλικής και της οικογένειάς της, που μέχρι τώρα τους είχε δείξει μόνο την πιο σκληρή πλευρά του, είναι εκείνος που βλέπει την Βασιλική να πνίγεται και επεμβαίνει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή…

Στη σκηνή όπου παρακολουθούμε τον Φίλιππο με τον Στάθη να έχουν πέσει στη θάλασσα και να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν την Βασιλική από την προπέλα της μηχανής της βάρκας, είναι συγκλονιστική. Η Βασιλική βρίσκεται κάτω από το νερό και όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση.
Όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της καινούριας σεζόν τον Σεπτέμβρη, ο Στάθης και ο Φίλιππος με κίνδυνο να πνιγούν, απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανεβάζουν στην βάρκα. Όλοι είναι τρομαγμένοι, γιατί η κοπέλα έχει χάσει τις αισθήσεις της και δεν αναπνέει.
Ο Στάθης είναι σοκαρισμένος, ο Φίλιππος κλαίει και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να φέρει πίσω στη ζωή την γυναίκα του και η Αρετή ουρλιάζει από την ταραχή της για την κόρη της.

Στη διπλανή βάρκα που βρίσκεται ο Πότης με την Άννα και τον Μιλτιάδη, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη, πηδάει πάνω στη βάρκα που έχουν τη Βασιλική και της δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Μιλτιάδης ευτυχώς ξέρει την τεχνική ΚΑΡΠΑ και αυτό κάνει στη Βασιλική. Μετά από πολλές προσπάθειες κι εκεί που όλοι είναι απελπισμένοι και νομίζουν ότι έχασαν κάθε ελπίδα πως θα επανέλθει, ο Μιλτιάδης δεν τα παρατάει και την επαναφέρει στη ζωή. Έτσι η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει ξανά.

Αφού συνήλθε την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου πολύ σύντομα επανέρχεται πλήρως. Δεν χρειάζεται καν να νοσηλευτεί. Μένει για λίγο, ώστε να την παρακολουθήσουν για προληπτικούς λόγους και μετά γυρίζει στο σπίτι και στο παιδί της.
Ο Φίλιππος και η Βασιλική χρωστάνε μεγάλη χάρη στον Μιλτιάδη που της έσωσε την ζωή. Χάρις σε αυτόν η Βασιλική είναι ζωντανή και αυτό το γεγονός σύμφωνα με το TV24 θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της σειράς.

Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή, είναι ο αυτός που πριν κάποιες μέρες πήγε να τους κάψει ζωντανούς. Αλλά, όπως θα δούμε στην συνέχεια, και για τον Μιλτιάδη αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο. Θα αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά για τους Στεφανέους και παρά την πίεση του αδερφού του για να τους διαλύσει, εκείνος θα του πει ότι δεν πια να συνεχίσει με το σχέδιό του και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν «γδικιωμό»!