Σασμός: Η μοίρα παίζει στην Θοδώρα για δεύτερη φορά το ίδιο σκληρό παιχνίδι. Η Μαρίνα τινάζει τον γάμο της στον αέρα.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η ένταση που θα φέρει την κρίση μεταξύ Μαρίνας και Αντώνη

Η Θοδώρα, όπως είχε ήδη αναφερθεί εδώ και αρκετό καιρό, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη, καθώς θα αποβάλει για δεύτερη φορά. Αυτή η απώλεια αναμένεται να την συντρίψει και να διαλύσει τον κόσμο της. Μη έχοντας κάτι άλλο να χάσει, αφού θεωρεί ότι ήδη έχασε και την αγάπη του Γιώργου, θα αποφασίσει μιλήσει στην Μαρίνα και να κατηγορήσει τον εαυτό της ότι φέρει ευθύνη για τον θάνατο του γιου της.

Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι η ανατροπή των γεγονότων που ακολούθησε όταν έβαλε υποψίες για τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Το αναπάντεχο αυτό γεγονός δεν θα συγκλονίσει την Μαρίνα μόνο από την πλευρά της αλήθειας, αλλά και από το ότι ο Αντώνης δεν της είχε μιλήσει τόσα χρόνια. «Πες μου ότι είναι ψέματα. Πες μου ότι εσύ δεν ήξερες ή δεν καταλάβεις τα λόγια της Θοδώρας και δεν είχες ποτέ εντολή να τον ερευνήσουν. Πες μου γιατί θα τρελαθώ», θα του πει, και ο αστυνόμος, που δεν έχει συνηθίσει να της κρύβεται, θα παραδεχτεί την αλήθεια.

Η ένταση αυτή θα φέρει την κρίση στη σχέση τους, και το τέλος του γάμου τους φαίνεται αναπόφευκτο. Παρά τις προσπάθειες της Αργυρώς να μεσολαβήσει και να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ τους, όλες οι προσπάθειές της θα πέσουν στο κενό.

«Μαμά, ο Αντώνης απλά ήθελε να σε προστατεύσει από περισσότερο πόνο. Μην του κρατάς κακία», θα την παρακαλέσει η κόρη της, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, εκείνη θα παραμείνει στην απόφασή της: «Η σχέση μου μαζί του έχει τελειώσει οριστικά. Έπρεπε, Αργυρώ, να μου έχει μιλήσει. Αναζητούσα την αλήθεια και μου την έκρυψε. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα…»