Η Γη της Ελιάς τρίτος κύκλος: Η Αρετή δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ενοχλεί την Ιουλία. Την βρίζει όπου την βρει αλλά δεν μένει εκεί όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια. Έχει βρει τον αριθμό της Ιουλίας και κάθε τρεις και λίγο την βρίζει και τηλεφωνικά. Ο Στάθης το μαθαίνει και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αποφασισμένος να τελειώνει…

Ο Στάθης μπαίνει με ορμή μέσα στο σπίτι της Αρετής και απειλεί την Αρετή πως αν δεν σταματήσει να ενοχλεί την Ιουλία θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Η Αρετή όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ή μάλλον πιο σωστά την τελευταία βρισιά!:

«Την άφησα τόσα χρόνια στην ησυχία της και τι κατάλαβα; Μου είχε διαλύσει από την αρχή το σπίτι! Την κουβαλούσες στο τραπέζι, στο κρεβάτι μας, παντού! Κατάπινα το φαρμάκι και δεν μίλαγα, στεκόμουνα κερί αναμμένο και φρόντιζα να είναι όλα στην πένα στο σπιτικό σου και τα παιδιά σου να σε βλέπουν σαν Θεό!

Και το «ευχαριστώ» ήταν ένα κέρατο μέχρι τον ουρανό! Δεν σ’ άφηνε η ντώσα σε ησυχία μέχρι που πέρασε το δικό της! Ε, τώρα δεν θα την αφήκω εγώ σε ησυχία μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Και δεν μπορείς να μου κάμεις και τίποτα!»

Ο Στάθης όμως είναι αποφασισμένος να τελειώνει με αυτή την κατάσταση μια για πάντα:

«Ξέρεις ότι δε σηκώνω ποτέ χέρι σε γυναίκα και πας να με κάνεις να ξεπεράσω τα όρια μου! Δεν φταίει κανείς άλλος που χωρίσαμε παρά η γκρίνια, η μίρλα και η ξινίλα σου! Θα σε χώριζα είτε υπήρχε η Ιουλία είτε όχι! Λυπάμαι μόνο που δεν το έκανα νωρίτερα και χαράμισα την ζωή μου …καθόμουν και σε ανεχόμουν ατέλειωτα χρόνια μόνο για τα παιδιά μου!

Στο έχω πει ένα εκατομμύριο φορές και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! Μαζέψου γιατί την επόμενη φορά θα σου κάνει μήνυση η Ιουλία και θα πάω και μάρτυρας! Και καλά για μένα δε σε νοιάζει, τη κόρη σου δε τη σκέφτεσαι να ντρέπεται για τη μάνα της; Τόλμησε να βρίσεις άλλη μία φορά την Ιουλία και θα υποστείς τις συνέπειες! Κατάλαβες;»