Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης αντιμετωπίζει τον Γράντο όσον αφορά τις υποψίες που ο Καραχάλιος εξέφρασε σχετικά με τον φόνο. Εν τω μεταξύ, όμως,η συμπεριφορά του Δημητρού και της Νικολίνας προκαλεί ανησυχία στον Καραχάλιο όσον αφορά τα μυστικά της οικογένειάς Αρχοντάκη, μέχρι που η Νικολίνα, τον καλεί στο εργαστήριο της και μοιράζεται μαζί του τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε κατά στο μεγάλωμα των παιδιών της… Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής της ηλικίας

Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τις παράνομες δραστηριότητες, ο Σήφης αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και την επιρροή που αυτός ασκεί. Μετά την εξομολόγηση του Στιβ στον Χάρι σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες των χίπηδων, εκείνος προσπαθεί να βρει λύση για την αποφυγή πιθανών κατηγοριών από τις αρχές της αστυνομίας.

Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη φτάνει στο τέλος και την τελευταία μέρα θα συναντήσει και πάλι την κολλητή της φίλη, την Μαρία.
Ταυτόχρονα, ο Γιώργος με τον Παύλο, επισκέπτεται την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας το μέλλον τους στον επαγγελματικό τομέα μετά την ένταξή του στην οικογένεια του Αρχοντάκη.

«Μου αρέσει που μιλάμε γι’ αυτό», λέει ο Γιώργος και στη συνέχεια, τον ενημερώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την εργασία του. Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ τον βάζει αντιμέτωπο με το μέλλον του στην κοινότητα των Ματάλων και με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβει.

Ο Γράντος αγωνίζεται να αποσυρθεί από τις εργασίες που εκτελεί για λογαριασμό του Αρχοντάκη, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μια ακόμη κρίση από τον Δημητρό αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης σχετικά με τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Ο Παύλος ξεναγεί τον Γιώργο στην επιχείρηση του Αρχοντάκη και τον ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες των υποθέσεων που έχουν αναλάβει. Στη συνέχεια, όλοι μαζί πηγαίνουν στο νέο μαγαζί του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο και περνούν ένα ευχάριστο βράδυ.

Η Αντιγόνη, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Δημητρού, νιώθει ταραγμένη και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αναζητά παρηγοριά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα. Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής ηλικίας της την φέρνει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο της.