Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς”, η Ιουλία γεννάει το παιδί της με τον Στάθη, προσδίδοντας νέο νόημα και περιεχόμενο στη ζωή τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς”, η Ιουλία γεννάει το παιδί της με τον Στάθη, προσδίδοντας νέο νόημα και περιεχόμενο στη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό MyTV, η Ιουλία θα αποφασίσει να απομακρυνθεί από την Μάνη και να μεταβεί στην Αθήνα ώστε να νιώθει πιο προστατευμένη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αφού πλέον θα έχει την ευθύνη για τον εαυτό της αλλά και για την μωρό της, θα διαμορφώσει ένα μίγμα αισθημάτων όπως το φόβο, την ανασφάλεια και την ευτυχία, αντιλαμβανόμενη έναν ακόμη κύκλο της ζωής στον οποίο καλείται να συμμετάσχει.

Επιπλέον, θα έχει την υποστήριξη του αδερφού της Ισίδωρου, του Στάθης και της Αφροδίτης. Με το πέρασμα του χρόνου, η Ιουλία θα φέρει τελικά το παιδί της στον κόσμο.

Μαζί με τον Στάθη ανακαλύπτουν ότι η ζωή έχει σημασία και βάθος. Ποια θα είναι η συνέπεια αυτού του νέου μέλους στη ζωή τους; Θα δημιουργήσει μια πιο ισχυρή ενότητα ανάμεσά τους;

Ο Ορέστης στην τηλεοπτική σειρά “Η Γη της Ελιάς” γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο κοινό, κερδίζοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη των φίλων του.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τον Ορέστη θα τον δούμε να προσφέρει τη συμπαράστασή του στην Ασπασία, μια γυναίκα που περνά δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της από τον Δημοσθένη.

Ο Ορέστης τη φιλοξενεί στο σπίτι του και τρώνε μαζί. Η Ασπασία εμπιστεύεται στον Ορέστη τις προσωπικές της ευαισθησίες για το γάμο και την αποτυχία της σχέσης της.

Ο Ορέστης είναι πολύ κατανοητικός και τη στηρίζει, προσφέροντάς της φιλοξενία στο σπίτι του για όσο χρόνο χρειάζεται. Η Ασπασία δέχεται την πρόταση μεν, αλλά αρνείται να έρθει μόνιμα στο σπίτι του για να μην του δημιουργήσει προβλήματα.

Τελικά, η σχέση τους εμβαθύνει ακόμη περισσότερο, καθώς μοιράζονται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους.