Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παύλος, στη συνέχεια της σειράς, αντιμετωπίζει την οργή όλων, καθώς αποκαλύπτεται η αληθινή ταυτότητα της Εύας.

Σασμός – Γίνεται εχθρός των Σταματάκηδων

Η Εύα ετοιμάζει επίθεση εναντίον του Μαθιού, αλλά το θύμα δεν είναι αυτός. Ένας εργάτης του χάνει τη ζωή του από το αδίστακτο σχέδιο της αδερφής του Ευθύμη. Ο Μαθιός συγκλονίζεται από τον χαμό του εργάτη, ενώ αντιλαμβάνεται την τυχαία επιβίωσή του. Παράλληλα, η Εύα προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τη Θοδώρα, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της, χωρίς επιτυχία. Ο Παύλος και ο Βαγγέλης παγιδεύουν την Εύα, αποκαλύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα και καταγγέλλοντάς την, ενώ ο εισαγγελέας έχει γνώση του περιστατικού.

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Εύα στη μαρίνα, όπου κρύβεται σε ένα σκάφος, και ο Γιακωβάκης εκδίδει την έκδοσή της στην Κύπρο. Οι Βρουλάκηδες, στη σειρά, αντιμετωπίζουν τον Παύλο, καθώς εκείνος δεν αποκάλυψε την αλήθεια, προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και εκτίοντας άλλους σε κίνδυνο. Εντωμεταξύ, η Εύα σχεδιάζει εκδίκηση κατά όσων την πρόδωσαν, ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Πώς εξελίσσεται η κατάσταση των χαρακτήρων προς το τέλος της σειράς; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της Εύας και πώς επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ