Σασμός – Η Θοδώρα αποφασίζει να υιοθετήσει το εγκαταλειμμένο μωράκι και επιθυμεί να παντρευτεί τον Τόλη, πεπεισμένη ότι αυτός είναι ο καλύτερος σύντροφος.

Σασμός – Κόψτε τα παραμύθια – Έξαλλη η Βασιλική

Παρόλα αυτά, ο Τόλης δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση. Αποκαλύπτοντας στον Γιώργο ότι η Θοδώρα τον αγαπά, του αναφέρει πως η Θοδώρα δεν θέλει να τον πιέσει να υιοθετήσουν το ορφανό μωρό μαζί και να τον δεσμεύσει. Αν και εκείνη δεν μπορεί να του χαρίσει ένα δικό του παιδί, ο Γιώργος της κάνει πρόταση γάμου, αλλά αυτή δεν του δίνει απάντηση. Παράλληλα, η στιγμή της αποκάλυψης για το φύλο του παιδιού που περιμένουν ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνει, αλλά η χαρά τους διαταράσσεται όταν ένα μυστικό φανερώνεται και κλονίζει τη σχέση τους.

Η Βασιλική ακούει κατά λάθος τον Μαθιό να εκθέτει ένα ψέμα που την έκανε να πιστεύει ότι ο Στεφανής είχε σκοτωθεί εξαιτίας της. Της είχαν πει πως η Καλλιόπη είχε μάθει πως η Βασιλική σκόπευε να αυτοκτονήσει εξαιτίας της κακομεταχείρισης του Στεφανή, το είπε στον Μαθιό και εκείνος έγινε φονιάς για να τη λυτρώσει. Ο Μαθιός, όμως, δεν είχε κάνει ποτέ αυτή την κουβέντα με τη μητέρα του. Τώρα, η Βασιλική μαθαίνει πως την κορόιδεψαν, ώστε να δικαιολογήσουν τη δολοφονία του άντρα της. Εξοργίζεται μαζί τους και ο Μαθιός ξεσπά στη μάνα του, γι’ αυτό το θλιβερό ψέμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ