Σασμός επόμενα επεισόδια – Κανείς δεν θα περίμενε ότι ο συγκρατούμενος του Αστέρη στη φυλακή θα ρίζωνε στην Ανω Ποριά. Μετά το έγκλημα αγάπης που διέπραξε, εκείνος ερωτεύτηκε ξανά. Τον γνωρίσαμε να εκφράζει τα συναισθήματά του στη Λεμονιά, ενώ εκείνη του ζητούσε χρόνο για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Με δυο γάμους το φινάλε της σειράς

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι η Λεμονιά ζηλεύει όταν μαθαίνει για τον γάμο του Τόλη με τη Θοδώρα, που σκοπεύει να υιοθετήσει ένα μωρό. Αποφασίζει να τον διεκδικήσει και το προσπαθεί με ένα φιλί μπροστά σε όλους στο μαγαζί του Παντελή. Τελικά, ο Τόλης υποκύπτει και της ζητάει να είναι μαζί του. Έτσι, ένα ζευγάρι που αρχικά ήταν απλά δύο φίλοι, βρίσκει τον δρόμο τους μαζί, με τις ευλογίες των πάντων και κυρίως του παπά.

Παράλληλα, το πολύπαθο ζευγάρι της Ανω Ποριάς, που πέρασε μεγάλο διάστημα χώρια, προσπάθησε δύο φορές να παντρευτεί κρυφά, ακόμα μία σκέφτηκε να κάνει το μεγάλο βήμα ενώ ήταν στην Αθήνα, σε κάθε περίπτωση όμως υπήρχε ένα εμπόδιο. Αυτή τη φορά όλα θα γίνουν όπως πρέπει και κυρίως με την έγκριση της Καλλιόπης που τις προηγούμενες φορές είχε αγριέψει καθώς της είχαν κρατήσει κρυφή την πρόθεσή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μυστήριο θα πραγματοποιήσει ο παππά-Μιχάλης και άπαντες θα καμαρώσουν το ζευγάρι που πέρασε διά πυρός και σιδήρου για να είναι μαζί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ