Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Δαμιανή εκτελεί νέο σχέδιο, προτιμώντας να δράσει με ανελέητο τρόπο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τους καθαρίζει με υπνωτικό

Έτσι, θα την δούμε να ρίχνει στο κρασί των Λασκαραίων ένα υπνωτικό, επιδιώκοντας να αποτελέσει διέξοδο για τον Τζανή και τους Γερακάρηδες στον Πύργο. Η επικείμενη νύχτα φέρνει τον θάνατο και την ανατροπή στη σειρά και στους πρωταγωνιστές της. Ο Τζανής, παραβιάζοντας τον Πύργο από την πίσω είσοδο, βρίσκει υποστήριξη από τη Δαμιανή, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της ρίχνοντας υπνωτικό στα ποτά. Έτσι πιάνουν τους Λασκαραίους στον ύπνο.

Οι Λασκαραίοι σύντομα βρίσκονται σε βαθύ ύπνο, γίνοντας θύματα της σχεδιαζόμενης λεηλασίας. Ο Τζανής, όντας πνιγμένος από τη δίψα της εκδίκησης, επιδιώκει την καταστροφή, προετοιμαζόμενος για τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, τα οποία υπόσχονται θάνατο και αίμα. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ αντιμετωπίζουν την κρίση ανίσχυροι, προσπαθώντας να ξεφύγουν, ενώ ο Κανέλλος αγωνίζεται για την επιβίωσή του. Η Δαμιανή, παράλληλα, βοηθά τον γιο της, ενώ η Αναστασία ανακαλύπτει ότι είχε γνώση των γεγονότων από την αρχή.

Παρόλα αυτά, η Δαμιανή δεν της δίνει την ευκαιρία να την προδώσει, καθώς την εξουδετερώνει. Στο μεταξύ, η Μεταξία απελευθερώνεται από τον Τζανή, ενώ η ζωή της Θεοφανώς και του γιου της κινδυνεύει. Ωστόσο, ο Αντρέι, αφού λύνει τις αινίγματα περί του παρελθόντος του και του Τζανέτου, ανυποψίαστος για τα γεγονότα στον Πύργο, προετοιμάζει τη δική του επίθεση με τους Δραγουμάνους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ