Το Ναυάγιο Επεισόδιο 75 – Ο Μάκης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Παρόλο που καταφέρνει να σώσει το μικρό Ηλία από την έκρηξη, ο Παντελίδης τον παρατηρεί και τον αναγνωρίζει. Αυτή η αναγνώριση δίνει στον σατανικό δικηγόρο ένα ακόμα «όπλο», καθώς μπορεί πλέον να εκβιάσει τον νεαρό φοιτητή.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 75 – Η Ειρήνη λαμβάνει ένα γράμμα

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος καταλήγει να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω, διαπιστώνοντας ότι η αγαπημένη του δεν γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα της και αποφασίζει να την προστατεύσει. Παράλληλα, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει τις πράξεις του, ούτε τώρα που θεωρείται πεθερός του. Στην κλινική, η Στέλλα απολαμβάνει την ευτυχία της, ενώ η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση μεταξύ του πατέρα της, Σάββα, και της μαίας, που την βάζει σε υποψίες.

Σύντομα, αρχίζει να υποψιάζεται για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Ταυτόχρονα, ο Στελής αποκαλύπτει στην Ειρήνη το γράμμα από τον Πέτρο, αλλά απαιτεί πληροφορίες σχετικά με τη σχέση τους προτού της το παραδώσει. Η απόφαση της παραίτησης από την εφημερίδα φαίνεται να είναι αναπόφευκτη για τον Γιώργη, ενώ η αστυνομία αναζητά τον Μάκη. Παράλληλα, η Χριστίνα αρνείται να τον παραδώσει τόσο εύκολα. Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων, με τον Παντελίδη να στήνει μια ακόμα παγίδα, αυτή τη φορά για τον Μιχάλη.

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και εκρήγνυται, ενώ η Θοδώρα βοηθάει τον Δημήτρη να αποκαλύψει μια πλεκτάνη που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο του συνεργάτη. Παράλληλα, ο Άγγελος προσπαθεί να ελευθερώσει τον Μάκη, ενώ η Χριστίνα αποφασίζει να ενημερώσει τους γονείς του για τη σύλληψή του.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της κατηγορίας για το «Φοίνιξ» και φοβάται
τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη. Ταυτόχρονα, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη τη γνώση της για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα, ενώ η κατάσταση της υγείας της Λαμπρινής επιδεινώνεται και ο παπάς την μεταφέρει στο νοσοκομείο με έκτακτη ανάγκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ