Το Ναυάγιο εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς σοκάρουν. Ο Μάκης θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Χριστίνα όμως δεν σκοπεύει να τον παραδώσει τόσο εύκολα στις αρχές. Ο Άγγελος επιτέλους κάνει την πρόταση γάμου στη Βάσω, αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει τις πράξεις του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Πέφτει στην παγίδα του Παντελίδη

Η αστυνομία εντοπίζει τον Μάκη, αλλά η Χριστίνα αρνείται να τον παραδώσει εύκολα. Η δικογραφία του ναυαγίου φτάνει επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων, με τον Παντελίδη να στήνει μια ακόμα παγίδα, αυτή τη φορά για τον Μιχάλη. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο και την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά. Η Ελένη ανησυχεί για την υγεία του μωρού της Στέλλας και η Θοδώρα βοηθά τον Δημήτρη να αποκαλύψει μια πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του.

Παράλληλα, ο Στελής παραδίδει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο, αλλά πρώτα επιμένει να μάθει την αλήθεια για τη σχέση τους. Στην κλινική, η Στέλλα απολαμβάνει την ευτυχία της, ενώ η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση μεταξύ του Σάββα και της μαίας που τη βάζει σε υποψίες. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη, μετά τη στάση που πήρε.

Ο Άγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση του Μάκη. Η Χριστίνα αποφασίζει να ενημερώσει τους γονείς του για τη σύλληψή του. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την προοπτική της δίκης για το Φοίνιξ, ενώ η Στέλλα αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Βασίλη που τον φέρνει σε έξαλλη κατάσταση. Η υγεία της Λαμπρινής χειροτερεύει και ο παπάς τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Ειρήνη, μετά από ένα μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μια δύσκολη απόφαση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ