Η συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι”, που αναμένεται με ανυπομονησία, είναι άκρως συγκλονιστική καθώς επιστρέφει το 2024 με ολοκαίνουρια επεισόδια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Κατά τη διάρκεια της σειράς, παρακολουθούμε την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ της Άννας και του Δημήτρη. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, φαίνεται ότι φτάνουν σε μια στιγμή όπου αποφασίζουν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η μοίρα επιφυλάσσει παιχνίδια στην Άννα και στον Δημήτρη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι”. Το ζευγάρι αποφασίζει να πάρει μία απροσδόκητη απόφαση που ανατρέπει τα πάντα.

Η αντίστροφη μέτρηση, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, ξεκινά όταν έρχεται στο φως η δολοφονία του Άκη. Ο εισαγγελέας αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση μαζί με τον αστυνόμο Παπαδάκη, αγνοώντας, φυσικά, ότι εμπλέκονται σε αυτήν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καθώς περνούν μερικές ημέρες, συμβαίνουν κομβικά γεγονότα που οδηγούν στην τρομακτική αλήθεια, καθιστώντας τα πράγματα δύσκολα για όλους. Έτσι, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να πάρει πάνω του τη δολοφονία για να γλιτώσει τη Λίνα.

Αμέσως μετά, το κορίτσι, τρομαγμένο, ομολογεί στην Άννα πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Τότε εκείνη αποφασίζει να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη, αγνοώντας ότι αυτός προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Μετά από λίγο καιρό, η δράση της δικηγόρου έρχεται στο φως με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο, προκαλώντας σοκ στον Δημήτρη όταν ανακαλύπτει την αλήθεια. Δυσκολεύεται να δεχτεί ότι η Άννα του είπε και πάλι ψέματα, και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να την εμπιστευτεί και να συνεχίσει τη σχέση τους.

Οργισμένος, αναζητά τη συνάντηση με την Άννα στην Εισαγγελία Πειραιά, και αντιμετωπίζουν μια επίπονη συζήτηση που τους οδηγεί στον τελικό χωρισμό τους. “Τι θέλεις να σου πω; Μην περιμένεις… Πες μου εσύ ότι δεν μπορείς να ζήσεις με μία ψεύτρα σαν κι εμένα και πως σου είναι αδύνατο να με εμπιστευτείς. Πες μου ό,τι θέλεις. Τελείωσε”, δηλώνει με ένταση η Άννα στον Δημήτρη.

“Είσαι πολύ καλή στο να το βάζεις στα πόδια και να μετατοπίζεις την ευθύνη στον άλλον. Έκανες ό,τι μπορούσες για να με διώξεις. Μου προσφέρεις ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εγώ δεν μπορώ να αναπνεύσω, επομένως θα φύγω”, απαντά με αυστηρό τρόπο ο εισαγγελέας.

Ο διάλογος συνεχίζεται, και οι δύο τους ανταλλάσσουν βαριά λόγια που τους οδηγούν στην απόφαση να λήξει ο γάμος τους, αναγνωρίζοντας ότι έχουν κάνει πολλά λάθη.

Με δάκρυα στα μάτια, η Άννα αποχωρεί πρώτη από το Δικαστικό Μέγαρο, αφήνοντας πίσω της τον Δημήτρη, ο οποίος έχει τα μάτια του γεμάτα δάκρυα. Ακόμα, την ίδια νύχτα, η δικηγόρος αποφασίζει να μην επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά να παραμείνει στο πατρικό της.

Την επόμενη ημέρα, όταν η Άννα συναντά στη δουλειά τον εισαγγελέα, του δηλώνει ότι σκοπεύει να επισκεφτεί το διαμέρισμά τους με σκοπό να συλλέξει τα προσωπικά της αντικείμενα και μετά από αυτό οι δρόμοι τους θα χωριστούν οριστικά.