Μετά από όσα έχουν συμβεί, ο Ντίνος παίρνει την απόφαση ότι πρέπει να ξεχάσει τη Μιράντα και να αφήσει πίσω τον γάμο τους. Αποφασίζει να αναζητήσει κάποιον νέο για τη θέση της υπεύθυνης στον Παράδεισο, πράγμα που προκαλεί σύγκρουση με τον Μάρκο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Τελικά, όμως, καταλήγουν στην επιλογή της Γεωργίας, η οποία επιστρέφει στη δουλειά και είναι ικανή να αντικαταστήσει τη Μιράντα με αξιοπρέπεια.

Ο Ντίνος συμφωνεί με την πρόταση και, αργότερα, επικοινωνεί ξανά με τον Σίμο, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγοράσει το ποσοστό του στο κατάστημα μόλις έχει τα απαραίτητα χρήματα, έτσι ώστε να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του καταστήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTv, ο Σίμος παραμένει αρνητικός σε αυτή την πρόταση, και ο Ντίνος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Αμαλία είναι η πηγή των προβλημάτων του και τους στρέφει εναντίον του.

Ωστόσο, η έκπληξή του έρχεται όταν μαθαίνει ότι η πρώην αγαπημένη του έχει καταθέσει κατηγορίες για βιασμό κατά του Πάρη, και αισθάνεται κλονισμένος. Αμέσως τρέχει να σταθεί δίπλα της για να της προσφέρει τη συμπαράστασή του.