Τα προβλήματα στον γάμο της Κερασίας και του Γράντου γίνονται μόνιμα. Αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον σύζυγό της για τη συμπεριφορά του και για το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του. Ήδη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες, και το εύρημα αυτό ενισχύει τις υποψίες της.

Η παραλία επόμενα επεισόδια. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Καθώς ο Καραχάλιος βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε αδιέξοδο όσον αφορά την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, αντιλαμβάνεται με απογοήτευση ότι ο ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανεξετάσει τη συζήτηση με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μερες TV, η Υπατία βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, και μαζί με τον Χάρι αποφασίζουν να επισκεφθούν το πατρικό του σπίτι. Καθώς αρχίζουν να τακτοποιούν τα πράγματα εκεί, οι αναμνήσεις τον πλημμυρίζουν, και μιλώντας για το παρελθόν, το δέσιμο του με την Υπατία ενισχύεται.

Όμως, η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που ο ίδιος αγνοούσε μέχρι τον θάνατο της μητέρας του θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά μυστικά γύρω από το παρελθόν του που παραμένουν θαμμένα.