Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πασχάλης και η Τζένη αντιλαμβάνονται ότι η κύρια αιτία των καυγάδων τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μοιράζονται την καθημερινή τους ζωή. Για να μπορέσουν να παντρευτούν όμως πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα η Ζαχαρούλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Σε απελπιστική κατάσταση..

Ο Σίμος έχει απομακρυνθεί με την Αμαλία, ενώ η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ο Πάρης της ανακοινώνει ότι πρόκειται να αναχωρήσει στο εξωτερικό για δουλειά, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει ότι ο Άγης αρνείται να αναγνωρίσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Ο Ντίνος προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση υιοθεσίας μαζί με τη Μιράντα. Όμως κατά την αναζήτηση του πιστοποιητικού γέννησης του, ανακαλύπτει ότι το έγγραφο αυτό λείπει από το συρτάρι του, και υποψιάζεται ότι ο Σίμος το έχει κλέψει.

Η Στέλλα, ξεπερνά κάθε όριο και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Χριστόφορο. Ο Σωτήρης, παραδίδει την ατζέντα του Αποστόλη σε γραφολόγο και περιμένει με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα…