Το κλίμα που κυριαρχεί στο σπίτι της οικογένειας Ροδίτη είναι βαρύ, όπως βαρύ είναι και το μυστικό που κρύβουν κάποιοι. Βέβαια, ο Δημήτρης, η Άννα, ο Σταύρος, η Αγγελική, ο Σπύρος και ο Ανδρέας δεν φαντάζονται ότι ανάμεσα τους υπάρχει ένας δολοφόνος, ο οποίος κατά την συμπλοκή, αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Άκη και τώρα ζει με τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος επισκέπτεται τη μητέρα του Άκη

Ο Θοδωρής, τα κορίτσια, η Ειρήνη και η Χρύσα προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, παριστάνοντας ότι όλα είναι φυσιολογικά. Την ημέρα της γιορτής των δύο οικογενειών, ο Νίκος και ο παππούς Γεράσιμος απουσιάζουν.

Ο Νίκος είναι κρυμμένος στο υπνοδωμάτιο, τραυματισμένος από τη σφαίρα του Άκη, ενώ ο Γεράσιμος, έχει αναλάβει να εξαφανίσει κάθε ίχνος και όταν αργότερα καταφτάνει στο τραπέζι, διαβεβαιώνει την Ειρήνη ότι ο Άκης συνήλθε. Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ανδρέας ενημερώνεται πως βρέθηκε ένα πτώμα και μαζί με τον Δημήτρη σπεύδουν στο σημείο, ενώ η Άννα αποφασίζει να περάσει τη νύχτα στο πατρικό της. Το πτώμα αναγνωρίζεται αμέσως: είναι του Άκη και οι έρευνες ξεκινούν.

Την ώρα που η Χρύσα και η Ειρήνη προσπαθούν να κρύψουν την παρουσία του Νίκου από την Άννα, εκείνος ψήνεται από τον πυρετό και η πληγή του αιμορραγεί ανεξέλεγκτα. Την επόμενη ημέρα, ο Δημήτρης ενημερώνει τη γυναίκα του για το θάνατο του δολοφόνου του πατέρα της. Ωστόσο, όλοι, εκτός από την Άννα, χλομιάζουν, ενώ η Ειρήνη πανικοβάλλεται και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Η Λίνα τα χάνει, η Δανάη προσπαθεί να την ηρεμήσει, ενώ η Νεφέλη αποχωρεί κλαίγοντας. Η Άννα δεν καταλαβαίνει την αντίδρασή τους, καθώς δεν ξέρει τι συνέβη πριν λίγες ώρες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Αλέκος επισκέπτεται τη μητέρα του Άκη, συστήνεται ως φίλος του και προσφέρεται να αναλάβει την υπόθεση. Το σχέδιό του έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, με σκοπό να φτάσει στο τέλος και να εκδικηθεί.