Η Λαμπρινή αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει τον γιο της, τον Πέτρο, κρατώντας το σχέδιό της κρυφό από τον παπά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Η Λαμπρινή φτάνει στην αυλή

Καθώς η πρώτη φλόγα του έρωτα μεταξύ της Θοδώρας και του Στέφανου ανάβει, ο Μιχάλης επιχειρεί να επιλύσει την παρεξήγηση με τον καπετάν Αντρέα.

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη, ενώ ο Παντελίδης συνεχίζει να την πιέζει να τον βοηθήσει με πληροφορίες εναντίον του. Καθώς η Λαμπρινή φτάνει στην αυλή, αναζητώντας τον γιο της, ο Πέτρος βρίσκεται λίγα βήματα μακριά της, συντετριμμένος από την αδυναμία του να της αποκαλύψει την παρουσία του και να την αγκαλιάσει όπως επιθυμεί.

Όταν ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης, η αντίδρασή του είναι έντονη, προκαλώντας αναστάτωση σε εκείνη. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Άγγελος ξεκινάει να εργάζεται στο γραφείο του Ιπποκράτη και ανακαλύπτει τη διεύθυνση, που είναι η ίδια με αυτή του μυστηριώδη «Αντώνη». Κ ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Θοδώρα αποκαλύπτει άθελά της στον Δημήτρη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη Μαρία.