Η Αμαλία, παρά τις προειδοποιήσεις να συμμαζευτεί, κάνει μια ακόμη ανεξήγητη κίνηση που εκνευρίζει ακόμη και τον σύζυγό της. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία ξεπερνάει τα όρια και ο Ισίδωρος κάνει το μπαμ

Η δολοφονία του ανθρώπου που εκβίαζε τον Ισίδωρο κινητοποιεί τον Κουράκο, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι τελικά η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη από όσο φαίνεται.

Ενημερώνει τον Ισίδωρο πως δεν θα είναι εύκολο να ξεμπλέξει από αυτή την ιστορία, την ώρα που εκείνος πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο το θέμα του εκβιασμού αλλά και την περίπλοκη κατάσταση στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Η Αμαλία, παρά τις προειδοποιήσεις να συμμαζευτεί, κάνει μια ακόμη ανεξήγητη κίνηση που εκνευρίζει ακόμη και τον σύζυγό της. Η ταραχή που προκαλείται στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά ο ίδιος ενημερώνεται τελευταίος, τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο, που αυτή τη φορά της τα ψέλνει για τα καλά.

Παρόλα αυτά, την προστατεύει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά, για να μην δώσει περαιτέρω έκταση. Ωστόσο, ο γιος του είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση, ειδικά μόλις διαπιστώνει ότι εξακολουθεί να επηρεάζει την Αγγελική.

Μαζί με την Μαρίνα ψάχνουν τρόπο για να την απομακρύνουν από το παιδί, την ώρα που η Ιουλία της ζητάει εξηγήσεις για τα email που έστειλε εξ ονόματος του Ισίδωρου. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αμαλία δεν κάνει πίσω και δικαιολογεί την πράξη της, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει πως ξεπερνά τα όρια.

Ο Ισίδωρος, από την πλευρά του είναι ψυχρός απέναντι της και δεν μπορεί να διαγράψει αυτό που συνέβη…Ψυχρή είναι και η Βασιλική με την Αριάδνη, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο, με αποτέλεσμα να έρχονται σύννεφα στη σχέση τους…Γενικά η παρουσία της Αριάδνης στη Μάνη συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση και εντάσεις που κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι…