Σασμός: Την ώρα που ο Αντώνης χαροπαλεύει, η Μαρίνα καλείται να αντιμετωπίσει τον αδίστακτο Φαρμάκη! Ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να φύγουν μακριά από την Κρήτη, την ώρα που ο Παύλος της ζητά επιτακτικά να γυρίσει στην Αυστραλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα στη σχέση τους

Οι προειδοποιήσεις της Νάντιας για την Έλενα, πέφτουν στο κενό, καθώς η Θοδώρα συνεχίζει τις έρευνες της. Ο Μαθιός πιστεύει πως ο Φαρμάκης «φύτεψε» την Νάντια στο σπίτι του για να παρακολουθεί τις κινήσεις του και να τις μεταφέρει στον Λευτέρη, κι έτσι οι δύο άντρες να συγκρούονται…

Η απόφαση της Τζένης να πάει στην άλλη άκρη της γης, βάζει φωτιά στην Άννα και τον Παντελή, καθώς ο γιος τους βλέπει μπροστά του μια λύση και σκέφτεται να φύγει μαζί της, καθώς πάντα υπήρχε αγάπη ανάμεσα τους και στήριξη σε όλα. Μοιράζεται με τον Νικηφόρο τις σκέψεις του, κι εκείνος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του κολλητού του, αφού θα τον αφήσει μόνο του στην επιχείρηση με τα θερμοκήπια.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη μαθαίνει για την μάντρα που άρχισε να πέφτει και τρέμει στην ιδέα μήπως γκρεμιστεί εντελώς και όλα όσα «έχτισε» για τον γιο της τιναχτούν στον αέρα. Ο Φαρμάκης εξακολουθεί να παίζει βρώμικα εναντίον του Μαθιού, ενώ ο Αντώνης παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, με την Μαρίνα να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Βαγγέλης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για χάρη του αδελφού του. Αργότερα, ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα στη σχέση τους. Να πάρουν το παιδί και να φύγουν από το νησί!

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του αγαπημένου της και δεν ξέρει αν πρέπει να δεχτεί και να τα παρατήσει όλα πίσω…Την ίδια ώρα, η καπετάνισσα και ο Παύλος συνεργάζονται για να τους χωρίσουν. Η Θοδώρα πηγαίνει στο γηροκομείο να δει την Ευδοκία, με σκοπό να μάθει περισσότερα για τη ζωή του Λευτέρη. Ο Τόλης αναλαμβάνει τελικά την καντίνα της Άσπας και ζητά από την παπαδιά να γίνει η μαγείρισσα του και να φτιάχνει πίτες.

Παράλληλα, ο Παύλος ζητά από την Αργυρώ κάτι που θα διαλύσει όλα τα όνειρα της και θα την κάνει να συνειδητοποιήσει πως η σχέση της με τον Αστέρη φτάνει στο τέλος…

Της λέει πως το καλύτερο είναι να πάρει τον Πετράκη και να γυρίσει στην Αυστραλία! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης στέλνει στην Μαρίνα ένα καλάθι με κρασιά και τις ευχές του για σύντομη ανάρρωση του Αντώνη. Η κίνηση του εξαγριώνει την Μαρίνα και φέρνει ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να κάνει την Ντίνα να καταλάβει πως μάλλον στόχος της δολοφονικής επίθεσης ήταν η Μαρίνα και όχι ο Αντώνης.

Έτσι εκείνη συνειδητοποιεί πως ο Φαρμάκης ήθελε να την σκοτώσει για να πληρώσει ο Αντώνης με το ίδιο νόμισμα, καθώς πιστεύει πως η γυναίκα του έπεσε νεκρή από τα χέρια του…