Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος έχει καιρό που ζητά από τον Δημοσθένη να τον απαλλάξει από τις βρομοδουλειές του, ειδικά μετά την ιαλτική περιπέτεια του υ κα του δίνει διορία για να αποσυρθεί. Ωστόσο, η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή, όταν η ανακαλύπτει στοιχεία που τον ξεσκεπάζουν… Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, η Ισμήνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη που αφορά τον Κωνσταντίνο.

Εκείνη ήδη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως τρέχει κάτι περίεργο με τον ς της και τον Δημοσθένη και τυχαία πέφτουν στα χέρια της στοιχεία που εντείνουν τις υποψίες της για την δράση του Κωνσταντίνου και αποφασίζει να του μιλήσει στα ίσα: «Πες μου τι συμβαίνει, τι μου κρύβεις, γιατί φεύγω αυτή τη στιγμή», του ξαθαρίζει, κι εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πια, ενώ η αγάπη του για την ίδια και το παιδί τους τόσο μεγάλη που αποφασίζει να ρισκάρει.

Άλλωστε πάντα μέσα του ήξερε πως αργά ή γρήγορα αυτή η στιγμή θα ερχόταν: «Ισμήνη, είναι ότι σου έχω κρύψει πολλά πράγματα. Αυτό όμως δεν αλλάζει τα συναισθήματά μου και αυτό που θέλω είναι να μην αλλάξει και η σχέση μας, αν και όσα ακούσεις δεν θα σου αρέσουν», ξεκινάει να της λέει συντετριμμένος.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να της ομολογήσει την αλήθεια, χωρίς όμως να «δώσει» τον Δημοσθένη. Η Ισμήνη τον κοιτά κατάματα και από το σοκ το μόνο που καταφέρνει να του πει είναι:«Χωρίζουμε»

Ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Από την μία πονάει, μιας και τον αγαπάει πραγματικά και από την άλλη νιώθει απογοητευμένη και προδομένη. Η απόφαση που καλείται να πάρει την βασανίζει αφόρητα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει στην αστυνομία ή να σωπάσει…