Από την στιγμή που ο Αντρέας έφτασε στην Άνω Ποριά, οι σχέσεις μεταξύ των κατοίκων άλλαξαν δραστικά, με αποτέλεσμα στο δράμα «Σασμός» να τον συναντάμε να αντιμετωπίζει την αντίδραση των περισσότερων, εκτός από ένα μόνο πρόσωπο.

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Άνω Ποριά και την υποδέχονται όλοι με χαρά, εκτός από μια γυναίκα που αδυνατεί να προσπεράσει την συμπεριφορά της.

«Σε είχα προειδοποιήσει από την αρχή, ότι δεν ήρθα εδώ για σχέσεις αγάπης»

Η άφιξη του Αντρέα γέννησε εχθροπραξία ανάμεσα στις οικογένειες Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, η οποία επέφερε ανθρώπινες απώλειες. Ενώ ο καθένας φαίνεται να απομακρύνεται από τον Αντρέα, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του Τηλέμαχου, η γιαγιά Ειρήνη τον συμβουλεύει να εγκαταλείψει την Κρήτη, ενώ ο Παύλος αντιμετωπίζει ενοχές όταν καταλαβαίνει ότι ο Αντρέας θέλει τα χρήματά του.

Παράλληλα ο Θανάσης, που προσποιήθηκε τον σύζυγο της καπετάνισσας, απειλεί τον Αντρέα ότι θα μιλήσει στην Καλλιόπη για τα πάντα. Τότε ο Αντρέας, απευθύνεται για βοήθεια στην Εύα, η οποία φαίνεται ότι είναι η μόνη που παραμένει στο πλευρό του. Υπογραμμίζοντας τα φιλικά της αισθήματα για τον Αντρέα, η Εύα του διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται εκεί για άλλους λόγους.