Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός και η Βασιλική αναμένουν με αγωνία την απόκριση του γιατρού σχετικά με το φύλο του αναμενόμενου παιδιού τους. Αν και είναι στιγμές που θα έπρεπε να χαίρονται, ένα μυστικό ξεπροβάλλει, διαταράσσοντας τη σχέση τους.

Σασμός εξελίξεις – Η Θοδώρα σε δίλλημα

Τόλης και Γιώργος συζητούν, αφήνοντας τον τελευταίο σε διλήμματα για τη Θοδώρα. Η Σάντρα γνωρίζεται με τον Αστέρη, προκαλώντας περιέργεια. Η Νάντια αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόκρυψη του ύποπτου παρελθόντος του Μαθιού, απαιτώντας απαντήσεις. Η Θοδώρα εξετάζει προσεκτικά την πρόταση του Γιώργου.
Η άφιξη της Σάντρας στο χωριό προκαλεί συζητήσεις στο καφενείο. Η Θοδώρα αναλύει την πρόταση του Γιώργου. Η Μαρίνα υποψιάζεται κάτι σοβαρό σχετικά με τον Μαθιό.

Παράλληλα, η Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη, προκαλώντας σύγχυση στη Λεμονιά και τον Γιώργο. Ο τελευταίος σκέφτεται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Φαρμάκη στον εισαγγελέα, αλλά αποτρέπεται από τον Αντώνη. Η οικογένεια Σταματάκη πανηγυρίζει την άφιξη του νέου μέλους, ενώ στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί σκοτάδι.  Θα προχωρήσει η Θοδώρα στην πρόταση του Γιώργου ή θα επιλέξει άλλο δρόμο; Τι μέλλον περιμένει τον Τόλη και τις περίπλοκες σχέσεις του;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ