Σασμός επεισόδια – Το τέλος της αγαπημένης μας σειράς φαίνεται να είναι ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις, καθώς προβλέπεται η διεξαγωγή δύο γάμων με δύο εγκυμοσύνες στο προσκήνιο. Ας ξεκινήσουμε με την Αργυρώ και τον Αστέρη, που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σασμός επεισόδια – Φινάλε γεμάτο εκπλήξεις

Αν και είχαν προσπαθήσει δύο φορές να παντρευτούν κρυφά, αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε ομαλά, με τον παπα-Μιχάλη να τους ενώνει. Η χαρά τους δεν θα είναι μόνο αυτή, καθώς στην εκκλησία θα ανακοινωθεί η δεύτερη εγκυμοσύνη της Αργυρώς. Η δεύτερη εγκυμοσύνη ανήκει στη Θεοδώρα, η οποία με τον αγαπημένο της Γιώργο, θα αποφασίσουν να παντρευτούν προκειμένου να υιοθετήσουν ένα μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπά.

Έτσι, πέρα από τον τυπικό γάμο που θα κινήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας, αποφασίζουν να κηρύξουν και θρησκευτικό γάμο, έχοντας ήδη στην αγκαλιά τους τον μικρό που τους άλλαξε τη ζωή. Μετά από λίγο, η Θεοδώρα θα ανακοινώσει τη δική της εγκυμοσύνη, γίνοντας μαμά για δεύτερη φορά. Οι δυο αυτές εγκυμοσύνες αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την πορεία της σειράς, φέρνοντας ένα ευτυχισμένο τέλος σε όλα τα εμπόδια που αντιμετώπισαν οι ήρωες μας!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ