Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ρηνιώ Λάσκαρη, η ήρεμη δύναμη της οικογένειας, ετοιμάζεται να ανοίξει το στόμα της και να αποκαλύψει την αλήθεια για τη Δαμιανή, κορυφώνοντας έτσι την αγωνία στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αν ανοίξω το στόμα μου, Τελείωσες

Ο Πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται σε σύγχυση και ο Τζανής ετοιμάζεται να αναλάβει την ηγεσία του, γίνοντας καπετάνιος, με την υποστήριξη της Δαμιανής. Η Ρηνιώ, παρά τη φοβία της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Δαμιανή και να φέρει στο φως την αλήθεια. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την απειλή που αποτελεί η Δαμιανή, ενώ οι άλλοι χαρακτήρες προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους μέσα στο χάος.

Η Δαμιανή, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που απειλεί το σχέδιό της, αποφασίζει να προχωρήσει σε ακόμα πιο ακραίες πράξεις. Έτσι, δολοφονεί την Αναστασία, προκειμένου να κρατήσει κρυφή την αλήθεια και να παραμείνει στην εξουσία. Η αποκάλυψη της Ρηνιώ για τα γεγονότα στο επόμενα επεισόδια αναμένεται να έχει μεγάλες συνέπειες στην πλοκή, καθώς η ισορροπία της εξουσίας στον Πύργο των Λασκαραίων ανατρέπεται, και η Δαμιανή βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις που απειλούν το καθεστώς της αλλα και την ίδια της την ζωή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ