Το Ναυάγιο: Τέλος στον εφιάλτη του Πέτρου

Η ζωή του Πέτρου άλλαξε δραματικά μετά το μοιραίο ναυάγιο. Μπορεί να κατάφερε να επιζήσει, όμως μαζί με το «Φοίνιξ» έθαψε την πραγματική του ταυτότητα για γλιτώσει την φυλακή.

Όμως, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, από την ώρα που άρχισε να παρουσιάζεται ως Αντώνης, ξεκίνησε ο Γολγοθάς του, καθώς τον κυνηγούν αδίστακτοι εγκληματίες και τον αναγκάζουν να παρανομεί για να γλιτώσει.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Πέτρος ετοιμάζεται να διαπράξει ένα έγκλημα για να ξεφύγει από τους εκβιαστές του. Βέβαια, ο Άγγελος, ενήμερος για τη δύσκολη θέση του, βρίσκεται πάντα στη σκιά του για να τον προστατέψει και να επέμβει την κατάλληλη στιγμή. Η επιχείρηση ξεκινά, αλλά οι κίνδυνοι είναι πολλοί…

Ωστόσο, το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου λειτουργεί άψογα και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω, κι έτσι μπαίνει τέλος στον εφιάλτη. Τότε, αντιμέτωπος με την ευκαιρία να απελευθερωθεί ο Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει για πρώτη φορά την πραγματική του ταυτότητα.

Μιλάει στη Χριστίνα και στον Μάκη ανοιχτά για τη ζωή του και τους αποκαλύπτει όσα έγιναν στην Κρήτη, αλλά και όσα συνέβησαν μετά το ναυάγιο που τον ανάγκασαν να ζει ως Αντώνης. Παρόλο που οι δύο φίλοι του σοκάρονται από την ιστορία, αποφασίζουν να τον στηρίξουν, καθώς συνειδητοποιούν ότι ο Πέτρος έχασε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Και τότε συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Η Λαμπρινή, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, τηλεφωνεί για να βρει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει ότι στην άλλη άκρη είναι ο γιος της. Άραγε θα αναγνωρίσει τη φωνή του παιδιού της;