Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικός συνεχίζει ο Έρωτας Φυγάς στη δεύτερη σεζόν του. Η σειρά του Open έχει καθημερινά εξελίξεις με την ιστορία να μην έχει κολλήματα αλλά αγωνία για τους πρωταγωνιστές.

Όπως σας έχουμε γράψει, η Νότα θα κάνει απόπειρα να σκοτώσει την Αλεξάνδρα. Εκείνη όμως θα καταφέρει να τη γλυτώσει. Την ίδια ώρα η Ευγενία και ο Μάρκος παραμένουν σε δυνατή κόντρα με τον δεύτερο να παίρνει εκδίκηση από τη γυναίκα του.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο πρώην της Νάντιας επιστρέφει

Ενώ Νάντια και Μιχάλης είναι πολύ καλά μεταξύ τους μία απρόσμενη εξέλιξη φέρνει τα άνω κάτω. Ο πρώην της Νάντιας, ο Σωκράτης, επιστρέφει στη Μεσσήνη με κακές προθέσεις τόσο για τη Νάντια όσο και τον Μιχάλη.

Επειδή η Νάντια τον γνωρίζει καλά, μένει μακριά από τον Μιχάλη για να τον προστατέψει. Έτσι προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας για να φύγει μακριά από τον Μιχάλη αν και η πραγματικότητά είναι πως θέλει να κρατήσει σε  απόσταση τον Μιχάλη από τον Σωκράτη.

Παρόλα αυτά ο Σωκράτης θα απειλήσει ακόμη κι έτσι τη Νάντια να μείνει μακριά από τον Μιχάλη. Οι παλιοί εφιάλτες ξυπνούν για την κοπέλα καθώς ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει εκείνος. Η Νάντια τρέμει για τον Μιχάλη και έτσι αποφασίζει να του μιλήσει καθώς πλέον δε ξέρει τι άλλο να κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Νότα κατηγορεί τον Μάρκο για φονο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Θεοφανώ και Σπηλιος είναι αδέλφια

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι ακόμη τρελά ερωτευμένος με την Αμαλία



Source link