Ο Σασμός έχει καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια ο Αντώνης ξεσκεπάζει τη σκευωρία που έχει στήσει ο Αντρέας Βρουλάκης για να βάλει «φωτιές» στους Σταματάκηδες.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται ακόμη πιο συγκλονιστική μετά το θάνατο του Νικηφόρου σαρώνοντας για ακόμη μία χρονιά την τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: To αφήγημα του Αντρέα καταρρέει χάρη στον Αντώνη

Μετά από όλα όσα έχει ακούσει ότι συγκάλυψε τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές για χάρη των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα της Μαρίνας, ο Αντώνης δικαιώνεται όταν αποκαλύπτει κάτι. Ο συγκρατούμενος του Βασίλη στις φυλακές βρίσκεται στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει πως η Καλλιόπη είχε κάποιον ψευδομάρτυρα ο οποίος με πλαστοπροσωπία. Η Καλλιόπη μάλιστα θα επιβεβαιώσει όσα έχει βρει ο αστυνομικός απαλλάσσοντας ταυτόχρονα και τον Παύλο από τις υποψίες.

Η Θοδώρα στο μεταξύ επιστρέφει στο χωριό για να σταθεί στον αδερφό της. Μια συνάντησή της με την Αργυρώ όμως της αποδεικνύει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη. Αυτά που έγιναν με τον φόνο του Πετρή δε θα ξεχαστούν ποτέ.

Την ίδια ώρα οι προστριβές μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς είναι πολλές καθώς εκείνος επιμένει να μην εξηγεί τι συνέβη στην οικογένειά του. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να πλησιάσει προς την οικογένειά του και να μην τους απομακρύνει από τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Μαθιός στη φυλακή – Ο Αντρεας σχεδιάζει την δολοφονία του

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Θεοφανώ και Σπηλιος είναι αδέλφια

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι ακόμη τρελά ερωτευμένος με την Αμαλία



Source link