Η Ιουλία δέχεται να παντρευτεί τον Προβιό προκειμένου να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της. Μέσα σε όλα η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη.

«Σταμάτα πια. Δεν φταίει σε τίποτα η Ιουλία για ό,τι συνέβη στην οικογένειά μας. Ίσα-ίσα που εκείνη επειδή με αγαπάει στάθηκε στο πλάι μου και ποτέ δεν με πρόδωσε», της λέει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σήριαλ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέσης τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα. Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του. Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου. Η Χάδω επιμένει να τον πάνε σε ψυχιατρική κλινική, αλλά ο Λεοντίου του έχει μιλήσει για ένα μοναστήρι, όπου ο μοναχός Επιφάνειας είναι πολύ καλός και μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων.

Παράλληλα, η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, να την πάει στο ίδιο μοναστήρι για να τη βοηθήσει να σκεφτεί καλύτερα. Η Ιουλία στο μοναστήρι, εξομολογείται τα πάντα στον Επιφάνειο.