Μετά τη φωτιά: Η ηθοποιός Μάγδα Καλογήρου, η οποία είχε υποστεί κακοποίηση από τον Άρη στο παρελθόν, είναι το πρόσωπο-κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει την παρέα να τον ξεσκεπάσουν.

Αυτή η γυναίκα σε μια συνομιλία με την Ιωάννα, της αποκαλύπτει το σκοτεινό μυστικό του άντρα της. Η Ιωάννα, συνειδητοποιώντας τη σημασία αυτής της πληροφορίας αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί κατά του Άρη.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος κρατεί όμηρο τον Τάσο, δημιουργώντας ένα κλίμα αγωνίας. Η εξαφάνισή του τρομοκρατεί την Ανθή, η οποία φοβάται το χειρότερο. Οι υποψίες της στρέφονται προς τον Αλέξανδρο, αμφιβάλλοντας για τις προθέσεις του.

Ο Άρης, ράκος, δέχεται ένα μεγάλο χτύπημα, ενώ η Φαίδρα ζητάει την βοήθεια του Κώστα. Σύντομα η Ανθή, ακόμα υποδυόμενη τη Μάνια, αναγκάζεται να μοιραστεί τις ανησυχίες της για τον Τάσο με την Ειρήνη, τον Νίκο και τον Οδυσσέα. Εκείνοι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθώντας να βρουν λύση, σκαρφίζονται ένα σχέδιο προκειμένου να τη βοηθήσουν…

Ο Άρης επαναλαμβάνει τις απειλές του προς την Ιωάννα, υποστηρίζοντας ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, θα πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η Φαίδρα όμως αποφασίζει να σταθεί δίπλα της με όλη της τη δύναμη. Φροντίζει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Ιωάννα, η οποία υποβάλλεται σε νέα αξιολόγηση από την ιατρική επιτροπή, πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά έχει ελπίδες να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας, η Ειρήνη και ο Νίκος, υποστηριζόμενοι από τον Βύρωνα, αποφασίζουν να δημοσιεύσουν ένα άρθρο που «καίει» τον Αλέξανδρο.

Εν τω μεταξύ, η Ανθή εξακολουθεί να ανησυχεί για τον Τάσο, που είναι εξαφανισμένος, δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον ίδιο τον Αλέξανδρο…Ο Αποστόλης έχει μια ευχάριστη έκπληξη στη φυλακή, ενώ ο Θάνος έχει μια δύσκολη συζήτηση με την κόρη του, τη Νεφέλη.