Ο Χριστόφορος με τη Ματούλα πηγαίνουν να δουν τη Στέλλα στο ψυχιατρείο κι εκείνη τους κάνει παράπονα: «Δεν μου συμπεριφέρονται καλά εδώ μέσα», τους λέει και ο Χριστόφορος προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν παρατηρεί στο σώμα της κάποιες μελανιές. «Φοβάμαι ότι αυτή τη φορά, λέει την αλήθεια», λέει στη μητέρα της.

Ο Αποστόλης τραυματισμένος καταφεύγει στο σπίτι της Μάγιας για να κρυφτεί, αλλά λίγο μετά την πόρτα χτυπά ο Σωτήρης. Το θέατρο, που παίζουν ο Φώτης με τη Μάγια δεν μοιάζει να πείθει τον υπαστυνόμο. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο: «Είδα τη Βικτώρια να συναντάει κρυφά τον Χρήστο», και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σήριαλ, μεγάλη είναι η αναστάτωση στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη καθώς τόσο η Όλγα, όσο και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους. Ο Πάρης μάλιστα αγανακτισμένος από τα απανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του: «Εσύ πήγες να σκοτώσεις τον πατέρα μου», του λέει

Ο Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη Στέλλα, ενώ ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, η οποία του ζητάει να συναντηθούν για να του δώσει χρήματα, ώστε να βρει τον Αποστόλη.

Στο μεταξύ, ο Ρένος πιάνεται στα πράσα έξω από το σπίτι του Χρήστου και αυτή τη φορά φαίνεται να μην μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Αποστόλης έχει μπει κρυφά στο δωμάτιό της για να κρυφτεί: «Τι κάνεις εδώ; Τρελάθηκες;», του λέει και δεν ξέρει τι να κάνει μαζί του.

Ο Πάρης βλέπει τον Φώτη στο σπίτι του και του ζητάει εξηγήσεις: «Απαιτώ να μου πεις τι θέλεις εδώ», του λέει, αλλά οι απαντήσεις που παίρνει δεν τον πείθουν. Ο Αποστόλης βλέποντας ότι κινδυνεύει να τον ανακαλύψουν, περιμένει να βραδιάσει και να φύγει κρυφά από το δωμάτιο της Δωροθέας.

Όμως, ο Πάρης τον βλέπει και ο Αποστόλης αναγκάζεται να εμφανιστεί μπροστά του: «Έλα στο πάρκο να μιλήσουμε, θα σου τα πω όλα», του λέει. Ο Ντίνος ανακοινώνει στη Μιράντα: «Θα δώσω πίσω τα λεφτά που έχει βάλει ο Σίμος και θα πάρω το μερίδιό του», της λέει και η Μιράντα προσπαθεί μάταια να τον πείσει ότι: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο».

Στο μεταξύ, ο Σίμος για τη σύλληψη του Ρένου, πηγαίνει τον βρίσκει και πιάνεται στα χέρια μαζί του. Ο Ντίνος μιλάει με τον Μάικ στην Αμερική για να μάθει νέα για τη Λιζέτα, αλλά εκείνος του λέει ότι η Λιζέτα δεν έχει εμφανιστεί και ο Ντίνος τρέχει αμέσως στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή να τον ενημερώσει. Ο Χριστόφορος πηγαίνει στο φρενοκομείο στη Στέλλα και βλέπει κάτι που υποψιαζόταν, αλλά που δεν ήθελε να πιστέψει.