Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Πιπίτσα βλέπει τον γιο της σε μια κατάσταση που σίγουρα δεν ήθελε ποτέ να τον δει.

Ο λόγος που η Νικολέτα νιώθει μεγάλη απογοήτευση για την απόφαση της Μιράντας και του Ντίνου να υιοθετήσουν ένα παιδάκι είναι πολύ σοβαρός και θα δημιουργήσει τριγμούς στο ζευγάρι, καθώς η Μιράντα είναι αποφασισμένη να βάλει τα πάντα στην άκρη για να βοηθήσει την κόρη της.

Η Δωροθέα που θεωρεί πως το χρήμα εξασφαλίζει τα πάντα, σύντομα θα διαψευστεί από την συζύγου του Σωτήρη. Αντί να αποδεχθεί την ανήθικη προσφορά της Δωροθέας για να μην δώσει το διαζύγιο, αποφασίζει να ενημερώσει τον Σωτήρη για την μυστηριώδη άγνωστη που την πλησίασε, αρνούμενη πεισματικά να αποκαλύψει το όνομά της.

Ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη, την στιγμή που πάει να το σκάσει από το σπίτι της Μάγιας και ο κρότος του όπλου δυναμιτίζει τις εξελίξεις. Η εξαφάνιση ενός τραυματία από το νοσοκομείο προκαλεί ταραχή και πολλά ερωτηματικά. Ο Ντίνος ζητά κάτι από τη Μιράντα που της είναι δύσκολο να το δεχτεί. Παράλληλα, ο Στέφανος ετοιμάζει μια έκπληξη για την Πιπίτσα, αλλά όταν εκείνη εμφανίζεται απροσδόκητα μπροστά του, βλέπει τον γιο της σε μια κατάσταση που δεν θα ήθελε ποτέ να τον δει.

Ο Σίμος επιλέγει να λέει ψέματα στον Πάρη, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την Αμαλία. Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται πως δεν θα παραμείνει κρυφή, καθώς η Αμαλία το μαθαίνει και όταν ο Σίμος προσπαθεί να την φιλήσει εκείνη τον απομακρύνει, ζητώντας του να της πει την αλήθεια.