Η παραλία: Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με την δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμήν της Υπατίας καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει την βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης… Παρακάτω τα επεισόδια 93-94 της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»…

Η παραλία επόμενα επεισόδια 95-96

Η παραλία 21/2 Επεισόδιο 95

Η επιχείρηση της Νόνας έχει ανθίσει και τα οικονομικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στη δημιουργία ενός δεύτερου φούρνου. Ωστόσο όταν ζητάει από τον Τόμμυ να γίνουν συνέταιροι η απάντησή του την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.

Στο Mermaid Café όπου διαβάζει αμέριμνος το βιβλίο του ο Χάρι, τον πλησιάζει ο Λοΐζος ζητώντας του να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαμένης του αδερφής καθώς δεν πρόλαβε να την γνωρίσει όσο ήθελε.

Η παραλία 22/2 Επεισόδιο 96

Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με την δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμήν της Υπατίας καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει την βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης.

Τον ίδιο καιρό, ο Μαρκ και η Μαρία έχουν εντάσεις στην σχέση τους καθώς ο Μαρκ αισθάνεται ότι η Μαρία στην προσπάθειά της να αλλάξει νοοτροπία και να γίνει χίπισσα έχει χάσει τον εαυτό της. Η τελευταία ελπίδα του Γράντου για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον βιολογικό του πατέρα βρίσκεται στα χέρια του Αρβανιτάκη.