Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» μας παρασύρουν σε θυελλώδεις εξελίξεις, με τον Αντρέι να αντιμετωπίζει ένα σημαντικό δίλημμα λόγω των τελευταίων αποκαλύψεων που αλλάζουν τη ζωή του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Εν μέσω της έντασης ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο, ο Κανέλλος αισθάνεται ότι είναι η στιγμή να αποκαλύψει στους δυο τους ότι ο πρώτος είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη. Αυτό προκαλεί ταραχή σε όλη την οικογένεια Λασκαραίων και οδηγεί σε πολλές αλλαγές στην ζωή τόσο του Αντρέι όσο και του Μάρκου.

Μάλιστα ο Αντρέι είναι σοκαρισμένος από την αποκάλυψη και τις αλλαγές που πρόκειται να φέρει στην ζωή του και δυσκολεύεται να τις αντιμετωπίσει. Σκέφτεται να αφήσει τη Μάνη και όλη τη ζωή του πίσω, αλλά ταυτόχρονα σκέφτεται να γίνει ο αρχηγός της οικογένειας.

Παράλληλα, με τον Κανέλλο έχει δημιουργηθεί μια βαθιά φιλία και τα συναισθήματά του για τη Θεοφανώ αρχίζουν να εξελίσσονται σε κάτι πολύ πιο έντονο από φιλία. Δεν θέλει να χάσει αυτούς τους δύο ανθρώπους από τη ζωή του. Αλλά, μέχρι πού μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή του;