Παγιδευμένοι: Η Υβόννη προσποιείται ότι πιστεύει τα ψέματα του Αλέκου σχετικά με μια ανίατη ασθένεια, αλλά κρατά αυτή τη στάση διότι έχει δικά της κρυφά σχέδια. Η αποκάλυψη ότι εκείνος έχει ακόμη ένα παιδί σκάει σαν βόμβα….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος έχει ένα παιδί εκτός γάμου και η Υβόννη το ανακαλύπτει

Η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο και του πληροφορεί ότι πρόκειται να του κάνουν επισκέψεις. Ξαφνικά, ένας νεαρός εμφανίζεται στην πόρτα και ρωτάει: «Ενοχλώ;» και η Υβόννη του απαντά: «Όχι σε περιμέναμε», ζητώντας του να περάσει μέσα. Ο Χατζής, με ειρωνεία και αγένεια, τον ρωτά: «Ποιος είσαι και τι θέλεις;» κι εκείνος του λέει: «Γεννήθηκα το 1994 και τελείωσα τη Νομική».

Ο Αλέκος παραξενεύεται και τον ρωτάει αν θέλει δουλειά και τότε η Υβόννη μπαίνει στη μέση. Έτσι, ο νεαρός του αποκαλύπτει: «Είστε ο πατέρας μου». Ο μεγαλοδικηγόρος σαστίζει: «Τι σου είμαι;» ρωτά γελώντας κι εκείνος του εξηγεί: «Η μητέρα μου δούλευε στο γραφείο σας όταν ήταν 29 ετών». Ο Χατζής με τη σειρά του του λέει ότι από στο γραφείο του δούλεψαν πολλοί, όμως η Υβόννη βγάζει κα φωτογραφία και του την δείχνει.

«Είχατε σχέση;», τον ρωτάει κι εκείνος της τονίζει ότι έχουν περάσει 29 χρόνια και πως δεν θυμάται, λέγοντας στον νεαρό: «Μεγάλωσες τόσα χρόνια χωρίς να ξέρεις ότι έχεις πατέρα. Δεν χρειάζεσαι πατέρα πια».

Υβόννη, η οποία έχει υποστεί βαθιά πληγή από τον απώλεια του γιου της, του Άγγελου, δεν θα αφήσει ποτέ ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς την αγκαλιά του πατέρα, απορρίπτοντας την ιδέα του Αλέκου πως δεν είναι πλέον αναγκαία η πατρική παρουσία. Σε απάντηση, η Υβόννη του λέει: «Μη λες ανοησίες. Οποιοσδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία, χρειάζεται έναν πατέρα. Πρέπει να γνωρίζει την καταγωγή του».

«Και τι θέλεις να κάνω; Να τον αγκαλιάσεις;» της απαντάει ειρωνικά. «Θα πρέπει να υποβληθείς σε τεστ DNA» του επισημαίνει και συνεχίζει: «Επιπλέον, το παιδί ψάχνει για δουλειά και αυτό το μέρος είναι ιδανικό για αυτόν». Παρόλο που ο Αλέκος αντιστέκεται στην ιδέα, δεν μπορεί να αρνηθεί, καθώς πλέον εξαρτάται από αυτήν, και προσλαμβάνει τον νέο στο γραφείο.

Ο νεαρός αν και συνήθως δείχνει σιωπηλός και δύσκολος στην αποκάλυψη των σκέψεων του και του χαρακτήρα του, μπαίνει στο γραφείο και ακολουθεί πιστά τον Αλέκο στις υποθέσεις του. Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική φύση της σχέσης ανάμεσα στους δύο άνδρες, και λίγοι ενδιαφέρονται να μάθουν.

Την ίδια ώρα, η Άννα, αντιμετωπίζει πλέον νέα προβλήματα, καθώς πρέπει να προστατεύσει την ανιψιά της από έναν νέο κίνδυνο. Παρά την ανησυχία της, δεν μπορεί να μοιραστεί αυτή την υπόθεση με τον Δημήτρη, καθώς αν αποκαλύψει την αλήθεια, η οικογένειά της θα διαλυθεί. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η ύπαρξη ενός ακόμη Χατζή.