Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ένα γράμμα από το Λονδίνο φτάνει στα χέρια της Υπατίας, ξυπνώντας αναμνήσεις από το παρελθόν της. H Ναταλί, που έχει υποψίες για τις αμφιλεγόμενες δραστηριότητες του Μαρκ, ανησυχεί για τον τρόπο που επηρεάζει το «Mermaid Cafe»…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Ο νέος χρόνος θα φέρει την αναμενόμενη ηρεμία στους κατοίκους των Ματάλων;

Η διακίνηση ναρκωτικών ανάμεσα στην κοινότητα των χίπηδων απειλεί όλους, και ο Χάρι ανησυχεί γι’ αυτό. Εν τω μεταξύ, οι προετοιμασίες για την Πρωτοχρονιά είναι σε εξέλιξη, με το χωριό να είναι σε εορταστική διάθεση, έτοιμο να αποχαιρετήσει ένα δύσκολο έτος που επηρέασε αρνητικά τις ζωές όλων.

Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του Αρχοντάκη συγκεντρώνονται πολλοί, συμπεριλαμβανομένου του Καραχάλιου, προκαλώντας, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανασφάλεια στη Νικολίνα και τον Δημητρό. Τα σκιάχτρα του παρελθόντος συνεχίζουν να καταδιώκουν τον Γράντο, εμποδίζοντάς τον από το να επιστρέψει στην καθημερινότητά του μετά από το πρόσφατο τραγικό γεγονός.

Καθώς ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες. Η Πρωτοχρονιά αποτελεί αφορμή για ένα μεγάλο χίπικο πάρτι στο «Mermaid Cafe» όπου συγκεντρώνονται πολλοί γνώριμοι και ντόπιοι. Η μνήμη της Αντιγόνης και της Ρηνιώς ζει ακόμα στις καρδιές των αγαπημένων τους ανθρώπων…