Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ξεκινά το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό σκοπό να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: ο Στάθης δεν το βάζει κάτω

Λίγο αργότερα επιτυγχάνει τον στόχο του και αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητά του στην Αριάδνη. «Είμαι ο πραγματικός σου πατέρας», της λέει, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε.

Παρόλα αυτά, ο Στάθης δεν το βάζει κάτω. Αυτή τη φορά, καταφέρνει να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους. Η Αριάδνη φαίνεται πιο διακριτική και θετική απέναντί του, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ιουλία την εγκατέλειψε, ενώ στη συνέχεια, του ζητάει να προχωρήσουν σε τεστ DNA.

Ο Στάθης δέχεται την πρόταση αυτή και παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει συναισθηματικά την Αριάδνη. «Θέλω να μου μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια. Πώς ήταν με τους θετούς σου γονείς;», τη ρωτά, αλλά η Αριάδνη δεν είναι πρόθυμη να αποκαλύψει τα πάντα στο βαθμό που επιθυμεί εκείνος.

Ωστόσο, μοιράζεται μαζί του κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της και τους θετούς της γονείς. Το ευχάριστο κλίμα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, διαταράσσεται όταν εμφανίζεται η Ιουλία. Για ακόμα μία φορά, η Αριάδνη αρνείται να ακούσει τη μητέρα της.