Έρωτας φυγάς: Η Νότα που βρίσκεται εκτός εαυτού, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 41

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η ψυχική υγεία της Νότας συνεχώς επιδεινώνεται και ο έλεγχος χάνεται όταν μαθαίνει για τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας. Η Ευγενία θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τα σκοτεινά μυστικά της θείας της. Ο Ιάσονας κατηγορεί τον Στέφανο ότι παρέσυρε τη μητέρα του για να καταχραστεί την περιουσία της και απειλεί να τον σκοτώσει. Παράλληλα, η Μαργέτα πέφτει στα χέρια ενός μεγάλου εχθρού των Δεμερτζήδων, που ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μπροστά της.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 3/11 Επεισόδιο 41

Ο Ιάσονας σημαδεύει τον Στέφανο και είναι έτοιμος να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Η σωτήρια επέμβαση του Μάρκου όμως, δίνει την ευκαιρία στον Ιάσονα να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν των οικογενειών τους.

Την ίδια ώρα, η Μαργέτα αγνοείται και τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι, κάνουν τους πάντες να φοβούνται για το χειρότερο. Λίγο νωρίτερα, ο Κοντογιάννης έχει μάθει από την ίδια για το παρελθόν του πατέρα του και το φρικτό μυστικό που έκρυβε.

Η Νότα που βρίσκεται εκτός εαυτού, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει, αλλά την εμποδίζει ο Νικόλας που πληρώνει το τίμημα. Η Γεωργία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Κιάρι, αλλά καταλήγει στο νοσοκομείο.