Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε σοκαριστικές εξελίξεις, καθώς η Θεοφανώ βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Η Δαμιανή, αισθάνεται ανακουφισμένη μετά τον θάνατο της Αναστασίας, νιώθοντας την ανωτερότητα της για το κρυφό έγκλημα της.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η ζωή της κρέμεται απο μια κλωστή

Ωστόσο, υπάρχει ένα άτομο που υποψιάζεται ότι είναι υπεύθυνη και αναζητά αποδείξεις, η Ρηνιώ. Αποφασισμένη να φέρει την αλήθεια στο φως, αρχίζει να παρακολουθεί την Δαμιανη. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ είναι συγκλονισμένοι από τη νέα τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους, αλλά αισθάνονται ανήμποροι να αντιδράσουν. Αντίθετα, ο Αντρέι αποφασίζει να δράσει και ζητά τη βοήθεια του Δραγουμάνου για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ταυτόχρονα, ο Μισέλ με τη Σκεύω και τα παιδιά της προετοιμάζονται για μια νέα ζωή μακριά, αν και γνωρίζουν τον κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Ο Τζανής και οι Γερακάρηδες εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό της, που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να αλλάξουν γνώμη, αλλά η Θεοφανώ αποφασίζει να δράσει μόνη της. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους.

Θα καταφέρει η Ρηνιώ να συλλάβει τη μητέρα της; Τι μυστικά κρύβουν ο Μισέλ και η Σκεύω στην προετοιμασία της νέας τους ζωής; Πώς θα αντιδράσουν ο Αντρέι και ο Δραγουμάνος απέναντι στους Γερακάρηδες και τον Τζανή; Και τι μέλλον περιμένει την Θεοφανώ και το μωρό της σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ