Οι ώρες περνούν και ο Ντίνος με τη Μιράντα βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξαφάνιση της Λιζέτας, γεγονός που τους ανησυχεί βαθύτατα, στη σειρά του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών. Η σκέψη τους πηγαίνει αμέσως στο χειρότερο σενάριο, ενώ ο Ντίνος νιώθει υπεύθυνος για αυτό που συνέβη. Ξεκινούν την αναζήτηση της φοβούνται το ενδεχόμενο των χειρότερων εξελίξεων.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος και η Αμαλία επισκέπτονται τη Γεωργία και της κάνουν μια πολύ ελκυστική πρόταση: να της αγοράσουν ένα σπίτι. Η κοπέλα αρχικά φαίνεται διστακτική, παρά την πίεση που δέχεται από τους γύρω της.

Στο μεταξύ, το σπίτι του Χρήστου βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την αστυνομία. Χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος για αυτό, αποφασίσει να απαλλαγεί από τα ένοχα στοιχεία, αλλά, δυστυχώς, αυτά καταλήγουν στα χέρια ενός τρίτου προσώπου, το οποίο τα παραδίδει στη Δωροθέα.

Εκείνη, λοιπόν, αποφασίζει να κρατήσει αυτά τα ένοχα στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσει, με σκοπό να βλάψει τον πρώην σύντροφό της. Η Μιράντα, τώρα, στέκεται δίπλα στον Ντίνο, προσπαθώντας να του συμπαρασταθεί, ενώ παράλληλα παλεύει να ξεχάσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη Νικολέτα, η οποία δεν επιθυμεί καμία σχέση μαζί της, και αυτό την πονάει ιδιαίτερα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης συναντά τη Λιζέτα, η οποία αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί του και να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει σχετικά με τη Βικτώρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Αποστόλης ανακαλύπτει πως έχει συμμαχήσει με τον λάθος άνθρωπο, καθώς ο Φώτης προδίδει την εμπιστοσύνη του με τον χειρότερο τρόπο.