Ένταση επικρατεί στην σειρά “Ναυάγιο“, καθώς η Ειρήνη αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον Ιπποκράτη, ο οποίος την αναγκάζει να εγκαταλείψει τα σχέδια της για το Παρίσι.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Παρ’ όλο ότι η Ειρήνη δέχτηκε τον γάμο της με τον Ιπποκράτη, αυτό φάνηκε ως κάτι που είχε αναγκαστεί να κάνει, λόγω των ανησυχητικών νέων για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα. Ενώ ο Ιπποκράτης ανοιχτά εκφράζει την επιθυμία του για τον επικείμενο γάμο και ονειρεύεται τους εορτασμούς.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ωστόσο, η χαρά του γάμου θα κοπεί από ένα γράμμα που προέρχεται από την Γαλλία για την Ειρήνη. Στο εν λόγω γράμμα, οι Γάλλοι ζητούν συνεργασία με την Ειρήνη στον τομέα των αρωμάτων, καλώντας την να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Αυτό το γεγονός αναζωπυρώνει την επιθυμία της Ειρήνης για δημιουργία, αλλά ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να σβήσει αυτή τη φλόγα. Έχει ήδη στο μυαλό του διάφορα σχέδια, που του επιτρέπουν να την κρατήσει στην Ελλάδα, αποτρέποντας την από το να πραγματοποιήσει το ταξίδι της. Επιθυμεί να την υποχρεώσει να παραιτηθεί από τα όνειρά της. Θα είναι σε θέση να το πραγματοποιήσει αυτό;

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Κυριάκου, στρέφοντας το όπλο της προς τον Μάριο. Πληροφορήθηκε μέσω του Γιώργη ποιος είναι ο δολοφόνος του συζύγου της και επιθυμεί περισσότερο απ’ όλα να τον τιμωρήσει. Σύμφωνα με το 7 Μέρες Tv, ο Γιώργης ανακαλύπτει το όπλο και μαζί με τον Βασίλη προσπαθούν να εμποδίσουν την οργή της.

Η Στέλλα βάζει τον Μάριο στο στόχαστρο της. Τη στιγμή όμως που θα εκτελέσει το σχέδιο της, παρεμβαίνει ο Βασίλης, που την παρακινεί να μην προχωρήσει.

Την ειδοποιεί πως η εκδίκηση δεν θα έχει ευχάριστες συνέπειες για αυτήν. Θα καταφέρει άραγε να την σταματήσει ή η Στέλλα θα προλάβει να πατήσει την σκανδάλη;