Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ξεκινούν το ταξίδι τους προς την ελευθερία, έχοντας τα παιδιά τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Φεύγουν με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν θα τους εμποδίσει, ούτε καν η ασταμάτητη βροχή. Είναι γεμάτοι χαρά που θα είναι ασφαλείς όταν αφήσουν πίσω τους τη Μεσσήνη, ενώ ο Ιάσονας δεν έχει καταλάβει το παραμικρό…

Η Νότα, ωστόσο, τον «ξυπνάει», λέγοντας του να μην μείνει αδρανής. Ο Ιάσονας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ακούγοντας τα λόγια της Νότας. Αδυνατώντας να δεχτεί ότι η Αλεξάνδρα τον πρόδωσε ξανά, τρέχει στο δωμάτιο.

Αντικρίζοντας το άδειο, ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται την άσχημη πραγματικότητα και δηλώνει αποφασισμένος να τους εντοπίσει και να εκδικηθεί με τον Μάρκο. Ταυτόχρονα, στο σπίτι της Μαργέτας στην Αθήνα, καταφθάνουν αστυνομικοί μετά από καταγγελία γείτονα για ύποπτες δραστηριότητες. Ο Θύμιος, ωστόσο, αναλαμβάνει να χειριστεί την κατάσταση προτού το μυστικό της αποκαλυφθεί.

Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του, με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Εν τω μεταξύ, ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Παράλληλα, η Γεωργία ανησυχεί για την τύχη της Αλεξάνδρας και νιώθει ενοχές για το ότι δεν την εμπόδισε να φύγει, γνωρίζοντας μέχρι που είναι ικανός ο Ιάσονας να φτάσει.