Σασμός: Σείεται η Άνω Ποριά από μια έκρηξη

Ο θάνατος του Λάζαρου προκαλεί μεγάλη ταραχή στην Άνω Ποριά, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Σασμός». Ο φόβος για τα αντίποινα των Βρουλάκηδων κυριαρχεί, και πράγματι δεν θα αργήσει να έρθει μια μεγάλη έκρηξη.

Ο Αντώνης, γνωρίζοντας τον επερχόμενο κίνδυνο, καλεί τους συναδέλφους του στην αστυνομία να έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα. Και δεν άδικο, καθώς μετά από λίγες μέρες, οι Μουντάκηδες, συγγενείς του Λάζαρου, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, καταστρώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης.

Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας που θα αποδειχθεί εφιάλτης, στην Άνω Ποριά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη. Πιο συγκεκριμένα, οι Βρουλάκηδες και οι Μουντάκηδες τοποθετούν μια βόμβα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι καταφέρνει να βγει ζωντανό και να διαφύγει από την επίθεση εκδίκησης.

Η Βασιλική μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, με ανησυχία για πιθανές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, ενώ ο Μαθιός και η Καλλιόπη, από την άλλη, εκφράζουν την οργή τους και είναι έτοιμοι να πάρουν τη δική τους εκδίκηση.