Έρωτας φυγάς: Η εξαφάνιση της Μαρίνας έχει συγκλονίσει όλο το Κιάρι που βρίσκεται επί ποδός ώστε να εντοπίσει το χαμένο κορίτσι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 10

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Αθηνά πεθαίνει και τους βυθίζει όλους στο πένθος. Αφήνει από ένα γράμμα στον καθένα για να τους αποχαιρετήσει. Ο Μάρκος ζητάει από την Αλεξάνδρα να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να το σκάσουν μαζί μακριά από όλους. Εκείνη του κόβει τα φτερά και τον επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Ιάσωνας συνεχίζει να στερεί από την Αλεξάνδρα τα παιδιά της με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση. Η Μαργέτα του ζητά επίμονα να μάθει πού τα έχει πάει, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να της το πει.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 2ος Κύκλος 25/9 Επεισόδιο 10

Η εξαφάνιση της Μαρίνας έχει συγκλονίσει όλο το Κιάρι που βρίσκεται επί ποδός ώστε να εντοπίσει το χαμένο κορίτσι.

Την ώρα που η Γεωργία πεθαίνει από την αγωνία της σχετικά με την Μαρίνα, η Ευγενία συνεχίζει να παρεξηγεί κάθε κίνηση του Μάκρου και η Νότα προσπαθεί να την συνετίσει.

Η Αλεξάνδρα ξεκινά να διδάσκει γραφή και ανάγνωση στις συγκρατούμενές της αλλά οι αιφνίδιοι πόνοι που αισθάνεται ανατρέπουν τα σχέδιά της. Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση, σε κρίσιμη κατάσταση.

Στα επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση, σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ευγενία με ενοχές λέει στη Νότα πως εύχεται να πεθάνει η Αλεξάνδρα. Τότε η Νότα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο νοσηλείας της Αλεξάνδρας, αποφασισμένη να δώσει η ίδια ένα τέλος στη ζωή της Αλεξάνδρας…

Ο Ιάσωνας, καλείται για κατάθεση ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση και ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει στη φυλακή πακέτα με φαγητό στην Αλεξάνδρα. Αυτό είναι και η αφορμή για να επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ τους.