Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 53

Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια, αν είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη. Η Κρίστια του λέει πως δεν της είπε τίποτα. Τον ρωτάει γιατί είπε στη Χλόη να κόψει την παρέα μαζί της κι η απάντηση του Παύλου την αφήνει άφωνη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 53

Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, ψάχνει το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο.

Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.
Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη.

Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει.

Ο Μάρκος θέλει να της πει ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, να το έκανε η Εύα, δεν το κάνει, αφού ο Χριστόφορος του ζήτησε να μην της πει τίποτα.

Η κουβέντα τους καταλήγει σε καυγά κι η Κρίστια φεύγει και πάει σπίτι της, ενώ η Χριστίνα μαθαίνει απ΄ τον Θέμη ότι ο Χριστόφορος έχει σκοπό να ρίξει στην Εύα το φόνο του Νικήτα.